Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 3.000 persones gaudeixen de la Festa de Vi Novell de Tarragona

L'Embutada "agafa embranzida" i recupera la tradició tarragonina del segle XIX a la Part Alta

Imatge de les recreacions històriques que s'han fet a la Part Alta de Tarragona durant l'Embutada, la Festa del Vi Novell Imatge de les recreacions històriques que s'han fet a la Part Alta de Tarragona durant l'Embutada, la Festa del Vi Novell PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME DE TARRAGONA
Gastronomia ACN
Dilluns, 08 Novembre 2021 18:13

La cinquena edició de l'Embutada, la Festa del Vi Novell de Tarragona, ha aplegat més de 3.000 persones aquest cap de setmana als carrers de la Part Alta.

La festa "agafa embranzida" i ajuda a desestacionalitzar l'oferta cultural i turística de la ciutat, sobretot per al turisme de proximitat. L'Embutada ha estrenat ubicació i s'ha allargat un dia. Ha donat a conèixer una de les tradicions "més esteses" al segle XIX als carrers antics de la ciutat, on es bevia i es tastava el vi novell, acabat d'elaborar a moltes cases, amb un embut de llautó.

Els itineraris guiats per l'empresa Argos han descrit aquesta tradició, on s'han pogut veure recreacions històriques i els pilars aixecats pels castellers dels Xiquets de Tarragona vestits a l'antiga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: