Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç presenta un ampli programa per la VIII Mostra de l’Enramada

La fira gastronòmica, que se celebrarà els dies 22, 23 i 24 d'octubre, compartirà protagonisme amb la 1a Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego

Enguany la VIII Mostra de l’Enramada compartirà protagonisme amb la 1a Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego Enguany la VIII Mostra de l’Enramada compartirà protagonisme amb la 1a Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 22 Octubre 2021 00:18

Durant els tres dies que durarà la VIII Mostra de l’Enramada, 22, 23 i 24 d’octubre, es farà també la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego a l’espai adjacent per tal d’oferir una gran oferta enogastronòmica i cultural durant tot el cap de setmana. Aquesta edició, comptarà amb un gran nombre d’estands de productors i elaboradors de proximitat. En total seran 18 estands entre forners que elaboraran les seves coques enramades, i també de bodeguers i productors ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi.

La xerrada inaugural que donarà el tret de sortida de la Mostra anirà a càrrec d’Oriol Pons, propietari del Grup Cal Jafre i ambaixador de la gastronomia i el turisme del Baix Penedès. Enguany, també comptarem amb diversos showcookings i tastos. Aquest divendres 22 d'octubre, un cop finalitzada la inauguració, el xef Jordi Martínez juntament amb l’Oriol Pons ens cuinarà una proposta anomenada “abans i després de la coca enramada”.

L’endemà dissabte, el xef calafellenc Jordi Guillem, finalista a cuiner de l’any 2014, ens farà una proposta de coca enramada experimental. Abans, el mateix dissabte al migdia, Aníbal Bonino i Lluís Montes ens proposaran un pastís de formatge de gorgonzola i praliné de nous.

Dissabte i diumenge també es faran tastos i maridatges un amb els Vins de la Finca Mas Perdut, i un tast a cegues amb Jaume Raventós, empresari i comunicador penedesenc.

Una altra activitat destacada serà una caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes que es realitzarà el diumenge al matí. I no podem passar per alt la vessant més cultural amb diversos concerts per amenitzar la vetllada amb grups com The Jazz Attack, Havaneres amb el Grup Xaloc, o la presentació del nou disc de Pemi Rovirosa i els Invictes.

1a Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego

La VIII Mostra de l’Enramada compartirà enguany espai i protagonisme amb la 1 Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego. Hi haurà més de 800m2 d’exposició.

Des de l’Ajuntament es repartiran tiquets perquè tots els nens i nenes de l’Arboç puguin entrar gratuïtament a la Mostra Playmobil i Lego. A més, tots els nens que ho desitgin podran participar el concurs infantil de diorames Playmobil i Lego. Per al públic en general, el preu serà d’1€ per accedir al recinte de la Mostra Col.leccionista Playmobil Lego.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: