Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de portes obertes al nou celler Rendé Masdéu de l'Espluga

L'acte de divendres vol agrair les mostres de suport i de solidaritat rebudes, després que la gran riuada del Francolí s’emportés l'antic celler l’any 2019

Imatge d'arxiu d'una visita a les noves instal·lacions del celler Rendé Masdéu, durant les Festes de Nadal del 2020 Imatge d'arxiu d'una visita a les noves instal·lacions del celler Rendé Masdéu, durant les Festes de Nadal del 2020 ARXIU / RENDÉ MASDÉU
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Octubre 2021 07:46

El celler Rendé Masdéu de l'Espluga de Francolí obrirà les seves portes el proper divendres, 22 d’octubre, en una jornada festiva concebuda per agrair les nombroses mostres de suport i de solidaritat que ha rebut després de que la gran riuada del Francolí s’emportés el seu antic celler l’any 2019.

Just quan es compleixen dos anys del terrible succés, i després d’haver ajornat aquesta acció fa un any per les restriccions sanitàries a conseqüència de la pandèmia, la Mariona Rendé i en Jordi Roig mostraran el seu nou celler i guiaran un tast dels seus vins. L’esdeveniment pretén festejar la segona oportunitat que viu el projecte i també la finalització de la verema.

Mentre que l’acció prevista aquest divendres està dirigida a públic professional, el celler també organitzarà una jornada de portes obertes adreçada a públic final i de proximitat, l'endemà dissabte, 23 d’octubre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: