Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AEHT duplicarà l'any 2022 el nombre de jornades gastronòmiques a la demarcació

La Federació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona també anuncia la nova AEH Alt Camp, així com accions promocionals i formatives

Els sectors de l'hostaleria i l'hoteleria del territori promouran una trentena de jornades gastronòmiques durant la temporada vinent Els sectors de l'hostaleria i l'hoteleria del territori promouran una trentena de jornades gastronòmiques durant la temporada vinent INFOCAMP
Gastronomia Josep Cartanyà
Dilluns, 04 Octubre 2021 20:19

A les portes de la celebració del 45è aniversari, la Federació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha anunciat aquest dilluns, en el transcurs d'un dinar amb els mitjans de comunicació a El Círcol de Reus, les noves accions promocionals i formatives previstes per la nova temporada 2021-2022. Un conjunt d'accions i activitats promogudes conjuntament pels sectors de l'hostaleria i l'hoteleria del territori, a través de l'AEH i l'AHPT respectivament.

El president de l'AEHT, Francesc Pintado, ha avançat en primer lloc que el mapa del teixit de restauradors de la demarcació es completarà amb l'obertura imminent de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria Valls-Alt Camp (AEH Alt Camp). Pintado ha destacat cinc accions principals: taula rodona sobre els reptes del sector amb representants d'arreu de Catalunya (18 d'octubre); "Esmorzars de forquilla", amb un format més distès (cada trimestre); la Guia Gourmet de restaurants i hotels de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, la Guia de proveïdors i l'edició de la revista 'La Carta'; el sopar anual coincidint amb els 45 anys de l'entitat (primavera del 2022); i un nou espot promocional.

Una trentena de jornades gastronòmiques

Per la seva banda, la responsable de Promoció de l'AEHT, Teresa Prat, s'ha mostrat satisfeta pel fet que, aquest any 2021, -encara marcat pels efectes de la pandèmia-, s'hagin organitzat 15 jornades gastronòmiques arreu de la demarcació i ha anunciat que el nombre de jornades es duplicaran l'any vinent.

Prat ha explicat que algunes d'aquestes jornades canviaran de format i inclouran en les seves promocions restaurant+hotel o altres experiències gastronòmiques, com ja fan l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà i Priorat Winetourism Experience. Un model de paquet promocional que pot resultar més atractiu, especialment pel visitant de fora del territori, i que també es començarà a implantar ben aviat a Reus. La responsable de Promoció també ha anunciat que es promourà entre les associacions de restauradors les rutes gastronòmiques dels dijous, com les que s'organitzen a Reus i a Salou. Un calendari gastronòmic que, tot i les novetats, no hi faltaan les cites més consolidades com les jornades del Romesco i del peix blau, o el GastroDelirium de Tarragona.

El Pla de Formació

El vicepresident de Formació de l'AEHT, Jordi Jardí, ha presentant el nou Pla de Formació del sector, que estarà integrat per quatre blocs. En primer lloc, la formació ocupacional, amb cursos subvencionats per al sector. La segona acció serà formació al territori, un programa trimestral que inclou conferències a càrrec de xefs i cuineres de prestigi en el sector (Abel Valverde, Montse Abellán i Sergi Palacín, entre altres) i mostres de restauració sostenible "KM0". El tercer bloc, de formació reglada, tractarà sobre les mesures flexibilitzadores quehan de tenir en compte els empresaris. La darrera actuació serà sobre el servei d'assessorament i reconeixement acadèmic, que proposa, entre altres coses, reconèixer de forma reglada l'experiència dels professionals que portin almenys 25 anys en el sector i no disposin de la titulació requerida.

Finalment, Daniel Brasé, vicepresident de Relacions Interterritorials de la federació, s'ha posat al servei dels associats per acompanyar-los i assessorar-los en tot el que faci falta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: