Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Agrícola d'Ulldemolins presenta l'Aniceto, de la col·lecció 'El Llegat dels Vins del Silenci'

Aquests vins de petita producció pretenen enaltir la singularitat d’algunes vinyes i homenatjar a persones que han fet possible el projecte vitivinícola

Aquest divendres es presentarà a Ulldemolins l'Aniceto, el segon vi de la col·lecció 'El Llegat dels Vins del Silenci' Aquest divendres es presentarà a Ulldemolins l'Aniceto, el segon vi de la col·lecció 'El Llegat dels Vins del Silenci' L'AGRÍCOLA D'ULLDEMOLINS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 09 Setembre 2021 20:52

L’Agrícola d’Ulldemolins Sant Jaume presentarà l’Aniceto, el segon vi de la col·lecció 'El Llegat dels Vins del Silenci', a l’acte que tindrà lloc, aquest divendres 10 de setembre, a les 19 h, a la plaça del Loreto d’Ulldemolins.

Aquesta col·lecció de vins de petita producció fets amb molt d’afecte i estima, pretén enaltir la singularitat d’algunes vinyes del territori, així com homenatjar a persones que han ajudat a fer possible, gràcies al seu esforç i dedicació, el projecte vitivinícola de la Cooperativa d’Ulldemolins.

L'Aniceto

'L’Aniceto' pretén valorar una vinya de garnatxa negra única a Ulldemolins, la de l’Aniceto, plantada per ell mateix fa uns cent anys i que gràcies a l’estima que la família sempre li ha tingut, s’ha conservat tal com es conreava en els seus inicis, en vas.

"Fer un vi nou de petita producció comporta un nou repte, però des de l’Agrícola d’Ulldemolins l’han assumit, sempre amb el compromís de transmetre, a qui tasta els nostres vins, el nostre territori de la Vall del Silenci", assenyala la cooperativa.

L’acte de presentació, que serà amenitzat pel Concert de Petaca en acústic del Petit Taller de Cançons, organitzat per l’Ajuntament d’Ulldemolins en el marc de la Festa Major, s’acompanyarà d’un tast del vi que es presentarà.

A més, es comptarà amb la presència de la Sílvia Naranjo i del Jordi Alcover, autors de la Guia de Vins de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: