Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El restaurant Bruixes de Burriac d’Altafulla, entre els millors restaurants del món

L'establiment ha rebut el premi Travellers Choice 2021 que atorga la prestigiosa plataforma Tripadvisor i que el reconeix com a un espai que ofereix experiències constants als seus clients

El restaurant Bruixes de Burriac d’Altafulla ha rebut el premi Travellers Choice 2021 que atorga la prestigiosa plataforma Tripadvisor i que el reconeix com a un espai que ofereix experiències constants als seus clients El restaurant Bruixes de Burriac d’Altafulla ha rebut el premi Travellers Choice 2021 que atorga la prestigiosa plataforma Tripadvisor i que el reconeix com a un espai que ofereix experiències constants als seus clients RESTAURANT BRUIXES DE BURRIAC
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Agost 2021 12:57

El restaurant Bruixes de Burriac d’Altafulla, propietat del Grup Claustre i amb el xef Jaume Drudis al capdavant, va rebre el mes passat el premi Travellers Choice 2021 que atorga la prestigiosa plataforma Tripadvisor i que el reconeix com a un espai que ofereix experiències constants als seus clients.

El premi s’entrega només a aquells restaurants que destaquen per oferir un servei satisfactori que es tradueix sempre en critiques positives dels comensals. Aquesta fita l’aconsegueixen tan sols un 10% dels restaurants de tot el món, els quals formen part d’aquest grup selecte on ja pertany el Bruixes de Burriac.

Restaurant Bruixes de Burriac entrada

El restaurant altafullenc, destaca per treballar amb ingredients locals en la elaboració els seus plats, des de les verdures procedents dels pagesos del Baix Gaià al peix de les llotges més properes com Tarragona i Cambrils o els vins de les diferents DO de la zona. A més, el restaurant disposa d’un gran finestral que permet observar com treballa i prepara els plats l’equip de cuina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: