Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La DO Conca de Barberà celebrarà la Festa de la Verema a l'Espluga l'últim cap de setmana d'agost

La cinquantena edició tindrà una quinzena d'activitats i un recinte firal adaptat a les restriccions de la covid-19

El president de la DO Conca de Barberà, Bernat Andreu, i la regidora de Turisme de l'Espluga de Francolí, Laura Poblet, han presentat avui la Festa de la Verema El president de la DO Conca de Barberà, Bernat Andreu, i la regidora de Turisme de l'Espluga de Francolí, Laura Poblet, han presentat avui la Festa de la Verema AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Gastronomia ACN
Dimecres, 18 Agost 2021 14:52

La cinquantena edició de la Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà se celebrarà a l'Espluga de Francolí del 26 al 29 d'agost. L'edició d'enguany serà la cinquantena i comptarà amb una quinzena d'activitats i un recinte firal adaptat a la covid-19.

La DO i l'ajuntament, organitzadors de l'esdeveniment, han decidit fer actes descentralitzats que permetin al públic gaudir del vi i dels productes de proximitat. Entre les activitats previstes hi haurà una mostra de vins i caves, maridatges, tastos i concursos, així com espectacles teatrals i musicals.

Per participar-hi caldrà inscriure's prèviament a través d'internet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: