Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els vins de la DO Montsant arriben a La Pedrera

Els dos tastos, que tindran lloc dissabte i diumenge a les 12h a les Sala Gaudí, buscaran apropar els vins i les especificitats de la DO al públic de Barcelona

La Denominació d’Origen Montsant serà la protagonista del cicle 'La Pedrera amb DO', el cap de setmana del 24 i 25 de juliol, a Barcelona La Denominació d’Origen Montsant serà la protagonista del cicle 'La Pedrera amb DO', el cap de setmana del 24 i 25 de juliol, a Barcelona FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Juliol 2021 00:21

La Denominació d’Origen Montsant serà la protagonista del cicle La Pedrera amb DO el cap de setmana del 24 i 25 de juliol a Barcelona, amb dos tastos que tindran lloc a les 12h a la Sala Gaudí de La Pedrera. L'acció busca apropar els vins del Montsant i les especificitats de la DO al públic de la capital catalana.

Aquest dissabte 24 de juliol, el tast estarà conduït per Pep Aguilar, de Celler Comunica, i diumenge 25 per Sergi Montalà, d’Estones Vins. Els assistents podran gaudir d’un tast diferent dels que acostuma a fer la DO. I és que en aquesta ocasió es podran degustar, a més de les clàssiques garnatxes i carinyenes, 2 vins blancs i una garnatxa roja.

El cicle 'La Pedrera amb DO' ha estat possible gràcies a la col·laboració d’INCAVI i les DO catalanes amb La Pedrera – Casa Milà per oferir una experiència única que fusiona arquitectura i degustació, vinculant l’emblemàtic edifici modernista del Passeig de Gràcia de Barcelona amb el territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: