Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El restaurant de l'autèntica cuina japonesa desembarca a Tarragona

Bokoto Tarragona obrirà les seves portes, el divendres 23 de juliol, amb una gamma àmplia de plats de qualitat per a tothom, tant freds com calents

Roland Vigatà i Bito Fuster, representants de les tres famílies propietàries de Bokoto Tarragona Roland Vigatà i Bito Fuster, representants de les tres famílies propietàries de Bokoto Tarragona BOKOTO TARRAGONA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Juliol 2021 15:32

Després de l'experiència acumulada i de l'èxit dels seus restaurants de Lleida, Saragossa i l'estació de Baqueira-Beret (lounge Möet), Bokoto Japanese Sushi Club desembarca en ple centre de Tarragona -Rambla Nova 22, a prop del Balcó del Mediterrani-, amb una nova proposta gastronòmica amb productes premium i de proximitat, com la tonyina vermella Balfegó. El restaurant es marca el repte de donar a conèixer l'essència de l'autèntica cuina japonesa en un refinat entorn arquitectònic i un ambient agradable per als comensals. Bokoto Tarragona abarca l'àmplia gamma de la gastronomia nipona, amb plats tant freds com calents: "No és un sushi bar, és un restaurant japonès", explicat Roland Vigatà, un dels seus propietaris.

Bokoto Japanese Sushi Club ofereix singularitat, calidesa i comoditat; des de la decoració fins a la carta. Està pensat per a transmetre l'elegància i l'exquisidesa de Japó més autèntic, recolzant-se en la qualitat de les matèries primeres. Bokoto Tarragona obrirà les seves portes el proper divendres 23 de juliol amb diversos espais diferenciats: el restaurant pròpiament dit amb una extensió de terrassa de 14 persones, i l'àrea d'encàrrecs per dur a domicili (take away). Està previst en una segona fase oferir un Espai Delicatessen.

"A Tarragona hi ha restaurants de gamma alta, però no de cuina asiàtica; vam pensar que la ciutat també mereixia tenir un restaurant com Bokoto, on poder gaudir d'un restaurant  d'un nivell premium del menjar japonès", assenyala Bito Fuster, en representació d'una de les tres famílies propietàries. Roland Vigatà destaca que a Bokoto Tarragona "ens distingim sobretot per la qualitat del producte. Cuidem molt el detall i tenim una oferta molt àmplia i treballem amb productes de proximitat".

Per a tots els gustos

Aquesta nova oferta premium a Tarragona està enfocada cap a un públic de nivell adquisitiu mitjà-alt, amb preus estimats entre els 35 i els 60 euros. Bokoto Tarragona també es pot gaudir de dilluns a divendres al migdia amb un Menú Executiu (23,50 euros), encara que per fer-se una idea més pausada de les possibilitats de la carta es recomana el Menú Degustació (48 euros). Per a reunions de treball o esdeveniments especials s'ofereixen les divisions Bokoto Business i Bokoto Events.

La delicada barreja de matèries primeres qualitat, textures i sabors aconsegueixen un viatge sensorial cap a la mil·lenària cultura gastronòmica japonesa: les més de 30 varietats de sushi -des de les tradicionals a les més atrevides- són només una mostra de l'amplíssim ventall d'entrants freds i calents, nigiris, rolls, makis, sashimis, plats principals i postres. Les opcions vegetarianes i veganes es recolzen en clàssics com les sopes, algues, tofu, bolets o les tempures vegetals. La carta de Bokoto es pot consultar en format QR i en una carta paper reciclable.

Bokoto Tarragona

La inauguració

A la inauguració oficial es delectarà els comensals amb una exhibició de cal·ligrafia japonesa del mestre Mitsuru Nagata. Mitsuru ha desenvolupat el seu propi estil personal i contemporani que combina sumi-e, pintura japonesa i shodou. Realitzarà en directe una il·lustració cal·ligràfica inspirada a Tarragona i en els motius japonesos ancestrals. L’obertura al públic està prevista aquest divendres 23.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: