Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Coloma acull aquest dissabte, el 28è Concurs de Romesco

Aquest any, però, igual que ja va passar el 2020, no es celebrarà la romescada popular, degut a la situació sanitària

La 28a edició del concurs de mestres romescaires tindrà lloc aquest dissabte a Santa Coloma de Queralt La 28a edició del concurs de mestres romescaires tindrà lloc aquest dissabte a Santa Coloma de Queralt ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 16 Juliol 2021 21:29

Aquest dissabte, 17 de juliol, la plaça Major de Santa Coloma de Queralt acollirà, un any més, el Concurs de Romesco. Aquest any, però, igual que ja va passar el 2020, no es celebrarà la romescada popular, degut a la situació sanitària actual.

La jornada començarà a les 18h al Pati del Castell amb el concert de la Cobla Mediterrània. Seguint els protocols sanitaris, els assistents hauran d’estar asseguts a les cadires, però en les dues últimes sardanes es permetrà ballar seguint les mesures necessàries.

Serà a les 19h quan començarà la 28a edició del concurs de mestres romescaires. Els participants tindran una hora per a preparar els seus plats, i a les 21h el jurat farà pública la seva deliberació, que es farà in situ, a la mateixa Plaça Major.

Tot i no haver-hi el sopar multitudinari que era tradició prepandèmia, on acostumaven a ajuntar-se un miler de persones sopant romesco colomí a la Plaça Major, sí que es farà un sopar de petit format. Els participants al concurs de romesco i les seves colles sí que podran quedar-se a degustar el plat que ells mateixos hauran preparat.

L’Aplec del Romesco acabarà amb el ball de nit, amb l’orquestra Grand Premier, que començarà a les 11 i s’allargarà fins la 1 de la matinada.

Des de l’organització avisen que tot el programa està subjecte a complir amb les normes i protocols covid que s’hagin dictat pel dia de la romescada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: