Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç suspèn la Fira de la cervesa artesanal catalana

El Ball de Diables realitzarà una degustació virtual amb cervesa elaborada expressament per a l’ocasió

Imatge d'arxiu de la Fira de la cervesa artesanal catalana de l’Arboç Imatge d'arxiu de la Fira de la cervesa artesanal catalana de l’Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 27 abril 2021 21:32

El Ball de Diables de l’Arboç ha anunciat la suspensió, en el seu format habitual, de la Fira de la cervesa artesanal catalana de l’Arboç a causa de la difícil situació sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19. Tanmateix, el grup no es rendeix i segueix apostant per celebrar la Fira de la cervesa artesanal catalana de l’Arboç de manera testimonial.

Si bé per raons obvies no es podrà celebrar tal i com tots tenim a la memòria emplaçats al llarg del Carrer Major gaudint de les delicioses cerveses acompanyades de tapes diabòliques, enguany es realitzarà una degustació virtual per tots aquells que adquireixin les cerveses dels diables que s’han elaborat expressament per a l'ocasió.

Es tracta d’una degustació virtual que es podrà seguir a les xarxes del Ball de diables (facebook i instagram) o a la web www.balldediablesdelarboc.cat

La degustació constarà de dues cerveses artesanes elaborades especialment per a l'ocasió de la mà del productor Reptilian. El pack consta de dues cerveses de les varietats BLAT i RAUCHBIER, i es poden reservar via xarxes amb un cost de 5 € cadascun.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: