Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La transformació del Mercat Central de Reus preveu la creació del 'GastroMercat'

El GastroMercat constarà d'un espai de restauració interior, ubicat on hi havia l’autoservei petit del Mercat, i una terrassa exterior 

Imatge virtual del projecte del GastroMercat del Mercat Central de Reus Imatge virtual del projecte del GastroMercat del Mercat Central de Reus REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 27 abril 2021 14:49

En el context de transformació del Mercat Central de Reus, avui s’ha presentat el projecte de la creació del GastroMercat, un nou espai destinat a la restauració que donarà un nou servei a la ciutadania i que dotarà de valor afegit el Mercat Central.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha explicat que “treballem en el present i també fixem la mirada al futur. Pensem en projectes que responguin a les necessitats de la nostra ciutat, i al seu creixement. I el GastroMercat és un d’aquests projectes”.

Com serà?

El GastroMercat constarà de dos espais, un de restauració interior, ubicat on hi havia l’autoservei petit del Mercat i que té una superfície de 440 metres quadrats, i una terrassa exterior ubicada en una nova plaça elevada, de manera que la façana guanya protagonisme, mantenint l’estructura original i potenciant l’accés de vianants.

El projecte ha estat elaborat per l’oficina tècnica de Reus Mobilitat i Serveis, a partir de les idees desenvolupades en el Pla Director del Mercat Central elaborat per l’estudi NAM Arquitectura, sota la direcció de l’arquitecte Nacho Álvarez Martínez.

La memòria preveu la demolició de l’espai interior on s’ubicarà el GastroMercat, la construcció dels nous serveis, l’ampliació de les instal·lacions, l’obertura de la façana principal, la demolició de les escales i les rampes actuals, la construcció del moll elevat amb un nou accés i una nova marquesina.

El GastroMercat funcionarà en un horari diferent al de les parades

La inversió prevista és de 700.000 euros (IVA inclòs) que assumirà l’operador privat que se’n faci càrrec, en el que serà una col·laboració público-privada que dotarà la ciutat d’un nou espai que funcionarà independentment del Mercat Central i en un horari que ser diferent al de la zona de venda de les parades.

El regidor Carles Prats manifesta que “tenim clar que aquest projecte impulsarà encara més el Mercat Central i completarà l’oferta gastronòmica de la ciutat, amb el producte de qualitat, fresc i de proximitat com a element principal”, i afegeix que “hi donarà valor afegit, amb vida i activitat al llarg de tota la jornada i amb ofertes gastronòmiques per esmorzar, fer el vermut, dinar o sopar, per exemple”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: