Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Sols Repsol de l'AEHT tornen a ser protagonistes de la Guia Repsol 2021

Es consoliden els dos Sols de les Moles d’Ulldecona i Can Bosch, i es mantenen els Sols d’ El Celler de l'Arbocet, Ferran Cerro, Restaurant Miramar, Rincón de Diego i Villa Retiro

Imatge del vídeo promocional dels Sols Repsol de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) Imatge del vídeo promocional dels Sols Repsol de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) FRAME AEHT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 13 abril 2021 11:07

San Sebastián va acollir ahir una nova gala de la Guia Repsol durant la qual es van fer entrega dels nous Sols Repsol; les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners de l'Estat.

A la demarcació de Tarragona, es consoliden restaurants que ja disposaven del guardó com Les Moles d’Ulldecona i Can Bosch amb dos Sols i El Celler de l'Arbocet, Ferran Cerro, Restaurant Miramar, Rincón de Diego i Villa Retiro amb un Sol.

Tots els restaurants guardonats son socis i formen part del Consell d’Experts de l’AEHT, conjuntament amb totes les Estrelles Michelin de la demarcació de Tarragona; alguns dels quals són protagonistes del vídeo promocional que l’Associació va llançar fa unes setmanes i podeu visualitzar

.

El Consell d'Experts

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la demarcació i amb el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 700 socis que en formen part. El Consell s’amplia any rere any amb la incorporació de nous restaurants de referència amb Sols i Estrelles que representen i reforcen la qualitat del sector a la província.

El vicepresident del Consell d'Experts de l’AEHT, Manel Ortiz, ha felicitat als establiments que any rere any aconsegueixen mantenir l’excel·lència de la seva cuina i del seu servei: “És per nosaltres un honor aglutinar a tots els Sols Repsol de la Província de Tarragona. Son símbol de la qualitat de la nostra gastronomia i de la nostra associació. Felicitats!”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: