Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix a Riudoms l'oli d’oliva verge extra Mas La Timba

És un producte 100% natural, obtingut directament per extracció en fred i de la collita d'olives que es fa manualment

Enguany la previsió és la de poder embotellar aproximadament uns 10.000 litres d’oli Enguany la previsió és la de poder embotellar aproximadament uns 10.000 litres d’oli MAS LA TIMBA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Novembre 2020 09:55

Encara que sembli estrany, a Riudoms ha nascut un projecte emprenedor en plena pandèmia. Es tracta de l’oli d’oliva verge extra Mas La Timba, un projecte que ha vist la llum aquest 2020, concretament aquest mes de novembre. En un any complicat marcat per la civud-19, els artífexs que han decidit apostar i encapçalar aquest projecte són els emprenedors Andreu Fabra Huguet, Joaquim Fabra Gascó i Francisco Fabra Gascó. Precisament l’Andreu explica com va madurar el projecte: "Jo estava vivint fora i ja em picava el cuquet. El meu pare i el meu tiet ja treballaven aquestes terres i jo veia que aquest projecte familiar, amb la implicació de tots, tenia opcions de futur. Així que m’hi he posat al capdavant".

Mas La Timba

El Mas la Timba és una zona situada al municipi de Riudoms i que compta amb extensos camps d'oliveres. D'aquí neix l'anomenat oli Mas La Timba. Els germans Fabra-Gascó són coneixedors a la perfecció d'aquesta zona del Baix Camp. Gràcies a la visió empresarial i emprenedoria de l’Andreu Fabra Huguet, van veure la necessitat de potenciar el producte d'aquestes terres: "Enguany la previsió és la de poder embotellar aproximadament uns 10.000 litres d’oli. De moment estem pròxims a la meitat» apunta l’Andreu, tot afegint que «hem d’anar pas a pas, ara bé, si les previsions són optimistes, en uns quatre o cinc anys ens agradaria poder arribar sobre uns 50.000 litres".

Oli d’oliva verge extra Km 0

L’oli d’oliva verge extra Mas La Timba és un producte 100% natural, obtingut directament per extracció en fred. Es tracta del suc de l’oliva arbequina sense additius, conservants ni colorants. Aquesta oliva és cultivada a Riudoms, on cuidem la matèria prima procurant en tot moment les necessitats del fruit per aconseguir la seva màxima qualitat.

Andreu Fabra Huguet assegura que "estem tenint bons comentaris i la resposta és molt positiva. En aquest sentit, cuiners de referència de la zona de Tarragona ens han comentat les bones sensacions que els ha transmès". Tanmateix l’Andreu posa en valor que "la collita de les olives la fem manualment, no utilitzem màquines que exprimeixen l’arbre, ans al contrari, anem les diferents colles que tenim i és un procés manual".

oli oliva verge extra La Timba

Botiga on-line de Mas La Timba

La botiga on-line de Mas La Timba us ofereix poder adquirir oli d’oliva verge extra mitjançant la pàgina web www.maslatimba.com. Tanmateix es pot trucar per fer comandes al telèfon 659 284 389 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’Andreu assegura que "volem tenir punts de distribució de referència a les quatre demarcacions catalanes i hi estem treballant per aconseguir-ho".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: