Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els directoris de menjar per emportar proliferen enmig de la pandèmia

Alguns ajuntaments com el Vendrell, Salou o Valls han editat guies digitals amb els bars i restaurants que ofereixen el servei per emportar a casa

Imatge de la campanya de Comerç del Vendrell Imatge de la campanya de Comerç del Vendrell CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Octubre 2020 12:44

Els directoris digitals o espais web de bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar són cada cop més freqüents als municipis del Camp de Tarragona i del Baix Penedès. Alguns ajuntaments han editat aquestes guies com a eina de suport a un sector molt tocat per les restriccions obligades per fer front a la covid-19. El Vendrell, Salou o Valls són alguns dels municipis que han penjat directoris a la xarxa.

L’Ajuntament de Salou, arran de les restriccions actuals per la pandèmia que afecten al tancament dels bars i restaurants, ha posat en marxa una campanya informativa adreçada a la població que dona a conèixer un directori especial dins de la pàgina web ‘Compra Salou’ dels establiments que ofereixen la possibilitat d’encarregar menjar per emportar i, també, de servei a domicili.

Aquest directori especial a ‘Compra Salou’ inclou informació dels diferents establiments que disposen d’aquest servei, com és el telèfon, direcció, horari i pàgina web pròpia.

Al Vendrell, malgrat les noves mesures de salut pública per a la contenció de la Covid-19, molts bars i restaurants continuen treballant per oferir el servei per emportar a casa, per encàrrec o presencialment. És per això que Comerç del Vendrell ha habilitat un espai al web mentre durin les noves mesures sanitàries on trobareu el contacte dels establiments que ofereixen servei de lliurament a domicili o de recollida a l’establiment siguin o no socis.

Si algun establiment es vol afegir a aquest espai web pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

D'altra banda, l’Ajuntament de Valls ha posat en marxa una campanya de difusió dels establiments que serveixin àpats per emportar o reparteixin a domicili. En aquest sentit, s’està preparant un directori amb informació de tots els bars i restaurants que ofereixin aquests serveis que es difondria pels diferents canals de comunicació municipals.

A més, els restaurants també poden participar de l’aplicació móbil Approp, una iniciativa nascuda a Valls en suport al comerç local i de proximitat amb la que també col·labora l’Ajuntament. D’aquesta manera, els restaurants també es podran promocionar en aquesta aplicació (www.somapprop.com) des d’on podran gestionar, de manera gratuïta fins al desembre, els seus encàrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: