Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ruta gastronòmica dels dijous torna a Tarragona

Al 'GastroDelirium', 11 establiments de la ciutat serviran degustacions acompanyades d’una beguda que es renova cada setmana

La ruta gastronòmica 'Gastro Delirium' ofereix degustacions tots els dijous al centre de Tarragona La ruta gastronòmica 'Gastro Delirium' ofereix degustacions tots els dijous al centre de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Setembre 2020 19:35

Després d’uns dies de vacances, aquest dijous 10 de setembre, L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat (AEH) juntament amb Raventós Codorniu, reprenen 'GastroDelirium', la ruta gastronòmica dels dijous tarragonins. En total, 11 establiments de la ciutat serviran degustacions acompanyades d’una beguda que es renova setmana rere setmana.

Per un preu de 5€ es podrà gaudir d’una degustació de qualitat maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava de les bodegues Raventós Codorniu. Es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu diferenciar-se d’altres rutes, donar vida a la ciutat entre setmana i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa que també compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona.

Els establiments participants a 'GastroDelirium' són: Arlemar, Bocois Bar, Casa Balcells, Cocula, Maria Castaña, Bar Negresco, La Pepita, Sentits, Quattro, La Morada i Alta Taverna Sol Ric.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de 'GastroDelirium' es poden consultar a la pàgina de Facebook i Instagram @gastrodelirium, la qual s’ha creat especialment per l’ocasió. Cada setmana es compartiran les degustacions de cada restaurant i també els diversos concursos i promocions que es duran a terme, com el sorteig mensual de passaports VIP o l’obsequi d’una botella de cava de Raventós Codorniu per aquelles persones que completin el passaport amb els 11 establiments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: