Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guia Gourmet presenta més de 700 restaurants i hotels de la Costa Daurada i l'Ebre

La segona edició de la guia impulsada per l'AEHT també s'ha fet en versió digital

El president de l'AEHT, Francesc Pintado, amb la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, -a l'esquerra-, i la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Camí Mendoza, -a la dreta-, han presentat la nova Guia Gourmet a la Casa Joan Miret de Tarragona El president de l'AEHT, Francesc Pintado, amb la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, -a l'esquerra-, i la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Camí Mendoza, -a la dreta-, han presentat la nova Guia Gourmet a la Casa Joan Miret de Tarragona JOSEP CARTANYÀ
Gastronomia Josep Cartanyà
Dimecres, 12 Agost 2020 13:25

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha presentat avui la segona edició de la Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, que recull prop de 700 establiments. El president de l'AEHT, Francesc Pintado, ha explicat que enguany la publicació presenta dues novetats. La primera és que, a més de restaurants, la guia incorpora 126 hotels i allotjaments de la demarcació. I, en segon lloc, s'ha fet una versió digital de la guia, que s'anirà actualitzant un cop al mes i que es pot consultar al web de l'AEHT. La guia inclou informació sobre restaurants, hotels, cases rurals, bars, cafeteries, gelateries o pizzeries.

Francesc Pintado ha destacat que la guia esdevé un recurs pràctic tant per agents turístics, ciutadans del territori o viatgers i ha recordat "la importància del turisme gastronòmic, que complementa l'oferta turística de la Costa Daurada, l'interior o les Terres de l'Ebre". En aquest sentit, la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza, ha remarcat els valors de l'hostaleria del territori: "una gastronomia de qualitat, de prestigi internacional, ple de talent i de creativitat" i ha vinculat la iniciativa de la guia amb eines com "el mapa enogastronòmic, creat per la Diputació de Tarragona, amb experiències turístiques vincualdes als productes locals". Per la seva banda, la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, ha felicitat l'AEHT per aquesta nova eina "que posa en valor el dinamisme i l'encert d'impulsar el sector".

La Guia Gourmet permet fer consultes, per comarques o poblacions. Els establiments es troben classificats alfabèticament segons la població on es troben, i alhora, dins la comarca a la que pertanyen. També es detallen les dades i els serveis que ofereix cada establiment d'una manera visual i ràpida mitjançant icones.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: