Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una gimcana descobrirà el conreu de la vinya de Montblanc a les famílies

L’activitat, que tindrà lloc el dissabte 8 d'agost a les vinyes del Mas de la Sabatera, s’ha adaptat a les mesures sanitàries de la Covid-19

Imatge d'arxiu de la gimcana 'A la vinya, en família Imatge d'arxiu de la gimcana 'A la vinya, en família MONTBLANC MEDIEVAL
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Agost 2020 19:22

El proper dissabte 8 d’agost, tindrà lloc una nova experiència del cicle d’activitats 'Viu Montblanc en família': la gimcana 'A la vinya, en família'. Organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, l’activitat és gratuïta i pretén apropar el cicle de la vinya a les famílies amb infants. La segona edició es celebrarà a les vinyes del Mas de la Sabatera, a partir de les 9 del matí.

A través d’una gimcana, els participants, adults i infants, hauran de respondre preguntes sobre les varietats de raïm, el cicle de la vinya o el tipus de sòl que es trobaran ocultes en ampolles de vi escampades al llarg del recorregut. Així, els més petits aprendran de manera amena i divertida qüestions relacionades amb un dels conreus tradicionals de la Conca de Barberà. L’activitat recorrerà les vinyes del Mas de la Sabatera i s’anirà acompanyat d’un guia. És apta per a totes les edats i requereix l’ús de calçat còmode per caminar per la vinya. Al finalitzar la gimcana, tots els participants gaudiran d’un esmorzar individual amb productes de proximitat, i s’oferirà una degustació de vi i most.

L’activitat s’ha adaptat per tal de complir amb les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19. És per això que l’aforament és reduït i limitat, i és imprescindible la inscripció prèvia de tots els participants, enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., trucant al 977 861 733 o bé omplint un formulari
d’inscripció disponible al web www.montblancmedieval.cat. A més, es facilitarà gel hidroalcohòlic als participants i serà necessari l’ús de la mascareta quan no es pugui garantir la distància física amb la resta de persones que no formin part de la mateixa unitat familiar.

A la vinya en família

'A la vinya, en família' és una experiència inclosa dins el cicle d’activitats familiars 'Viu Montblanc en família' i està emmarcada dins la iniciativa d’intervenció coordinada PECT TurisTIC en família, operació La història fa turisme. El mes de febrer es va estrenar l’edició 2020 amb un taller de turisme familiar que va permetre detectar mancances i necessitats que té Montblanc per millorar com a destinació familiar, i recentment s’ha celebrat una plantada de safrà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: