Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nous tastos de vins de la DO Tarragona de la Plana de Secà de l'Alt Camp

Serà aquest divendres 17 de juliol al Celler Sanromà de Vila-rodona / Se suspèn el I Mercat de la Plana de Secà que s'havia de celebrar dissabte a Bràfim

Imatge del primer tast de vins DO Tarragona celebrat en unes vinyes de Cellers Blanch, situades a tocar de Bràfim Imatge del primer tast de vins DO Tarragona celebrat en unes vinyes de Cellers Blanch, situades a tocar de Bràfim PRODUCCIONS SAURINES
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 17 Juliol 2020 08:31

Després del confinament ha tornat l’activitat a la Plana de Secà de l'Alt Camp, aquest Projecte Singular el qual pretén crear una marca de turisme sostenible a la comarca. El passat divendres 10 de juliol s’iniciava aquesta nova etapa del projecte recuperant els tastos organitzats conjuntament amb la DO Tarragona amb la col·laboració de l’associació de productors Tast Alt Camp.

Tots els divendres juliol tindrà lloc un tast de vins de la DO Tarragona de la Plana Agrícola de Secà de l’Alt Camp, el proper serà , aquest divendres 17 de juliol, al Celler Sanromà de Vila-rodona. Per assistir a qualsevol dels tastos cal participar en un sorteig que es realitzarà a traves de les xarxes socials del projecte: @altcampplana.

Malauradament, una altra de les activitats previstes dins el Projecte Singular per aquest mes de juliol, el Primer Mercat de la Plana de Secà que s’havia de celebrar dissabte dia 18 a Bràfim s’ha decidit suspendre per evitar riscos innecessaris entre la població. L'organització espera poder-lo celebrar en els propers mesos.

El Projecte Singular la Plana de Secà de l’Alt Camp s’ha creat amb l’objectiu de dinamitzar econòmicament aquest territori des del treball en xarxa i l’economia social i cooperativa. És un projecte impulsat per Produccions Saurines SCCL i la Direcció General d’Economia Social; promoguda pel Departament de Treball Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i amb el finançament del Ministerio de Trabajo y Economía Social.

El primer tast

El primer tast de vins de la DO Tarragona va tenir lloc el divendres 10 de juliol al capvespre, abans de la posta de sol en unes vinyes de Cellers Blanch situades a tocar de la localitat de Bràfim, on el celler elabora els seus productes.

El tast, en el que hi varen poder participar 20 persones, va comptar amb l’acompanyament de productes elaborats per empreses del territori amb productes agrícoles de la Plana de Secà de l’Alt Camp, i es va desenvolupar en un magnífic escenari entre vinyes al llarg de més d’una hora i mitja, on varem poder descobrir diferents vins elaborats per aquests celler familiar, de fet, el tast va anar a càrrec de la segona i tercera generació de Cellers Blanch. Vins amb caràcter, hereus d’una llarga tradició i que aposten per varietats locals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: