Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou llança un nou vídeo promocional de la gastronomia, amb l’eslògan de ‘Menja’t Salou’

Amb l’eslògan de ‘Menja’t Salou’, el film recull l'oferta culinària de la capital del turisme de la Costa Daurada

Captura de pantalla del vídeo promocional ‘Menja’t Salou’ Captura de pantalla del vídeo promocional ‘Menja’t Salou’ AJUNTAMENT DE SALOU
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juliol 2020 08:21

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, ha llançat aquest dimecres un nou vídeo promocional de la gastronomia, amb l’eslògan de ‘Menja’t Salou’, que ja ha tingut una gran acollida per part del públic, i s’ha viralitzat ràpidament, a través d’internet. Es tracta d’una proposta creativa que posa èmfasi en tota l’oferta culinària disponible a la capital del turisme de la Costa Daurada.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, destaca “la bona feina que s’està duent a terme per part dels restauradors del municipi, que treballen de valent per ser una destinació de referència en l’àmbit de la gastronomia”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, explica que “la idea de la campanya és convidar el públic de proximitat a conèixer l'actual moment d'èxit de la gastronomia de Salou”. L’edil ha afirmat, també, que “aquesta campanya tindrà altres elements com el nou esdeveniment Tasta Salou”, entre d’altres accions.

Cal destacar que Salou té una àmplia oferta gastronòmica i representativa de totes les cuines del món.

Aquest vídeo es pot visualitzar al

oficial de l’Ajuntament de Salou, així com als perfils de les xarxes socials de Salou Food Experience i del consistori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: