Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les rutes gastronòmiques dels hostalers de Reus i Tarragona arrenquen aquest dijous

L’AEH Tarragona Ciutat i l’AEH Reus reactiven 'Gastro Delirium' i 'Tapa Reus', que havien quedat aturades per la crisi del coronavirus

La ruta gastronòmica 'Gastro Delirium' ofereix degustacions tots els dijous al centre de Tarragona La ruta gastronòmica 'Gastro Delirium' ofereix degustacions tots els dijous al centre de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Juny 2020 13:12

Les rutes gastronòmiques organitzades per les associacions d'hostaleria de Tarragona i Reus, 'Gastro Delirium' i 'Tapa Reus', engegaran motors de nou, a partir d'aquest dijous 11 de juny. Tant una com l'altra havien quedat aturades a causa del coronavirus.

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat juntament amb Codorniu Gleva states havia d’estrenar el passat dijous 12 de març la nova ruta gastronòmica de Tarragona 'Gastro Delirium', però la declaració de l’estat de l’alarma no va fer-ho possible. Durant gairebé tres mesos, la proposta ha estat aturada, però aquest dijous 11 de juny arrencarà de nou. Durant 12 mesos, 14 establiments de Tarragona serviran degustacions acompanyades d’una beguda que cambiarà cada setmana.

Per un preu de 5€ es podrà gaudir d’una degustació de qualitat maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava de les bodegues de Gleva States. Es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu diferenciar-se d’altres rutes gastronòmiques, donar vida a la ciutat entre setmana i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa promoguda per l’AEH Tarragona Ciutat i Gleva States que també compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona.

Un dels objectius que es va marcar l’AEH Tarragona Ciutat quan es va fundar, va ser el de promocionar els establiments associats a través d’esdeveniments com aquest, que a diferència d’altres jornades, s’allarga durant un any i té continuïtat setmana rera setmana, convertint-se així en un imprescindible de la Tarragona dels dijous.

Els establiments participants que aquest dijous ja serviran degustacions són: Arlemar, Bocois, Casa Balcells, Cocula, El Taradet, La Pepita, Maria Castaña, Negresco, Raffa Gelati, Seasons, Sentits i Alta Taverna Sol Ric.

Gastrodelirium es caracteritza per la seva diversitat i dinamisme, perquè cada setmana els diversos establiments oferiran una degustació diferent i de qualitat a un preu assequible als comensals.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de Gastro Delirium es podran consultar a la pàgina de Facebook i Instagram @gastrodelirium, la qual s’ha creat especialment per l’ocasió. Cada setmana es compartiran les degustacions de cada restaurant i també els diversos concursos i promocions que es duran a terme, com el sorteig mensual de passaports VIP o l’obsequi d’una botella de cava de Gleva States per aquelles persones que completin el passaport amb els 14 establiments.

Tapa Reus

'Tapa Reus' és una proposta similar que es va posar en marxa a Reus fa ja un any i mig, però que amb la crisi provocada al sector com a conseqüència del Ccoronavirus, també va haver d’aturar la seva activitat. Aquest dijous 11 de juny, també torna a activar-se als bars i restaurants participants de Reus. En aquest cas, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de 'Tapa Reus' es podran consultar a la pàgina de Facebook i Instagram @tapareus, la qual s’ha creat especialment per l’ocasió. Cada setmana es compartiran les degustacions de cada restaurant i també els diversos concursos i promocions que es duran a terme.

Una de les tapes servides l'any passat al 'Tapa Reus': 

Tapa Reus tapa

Els establiments participants que aquest dijous ja serviran degustacions són: Alkimista, Arties, As de Copes, Batticuore, Casa Alejandro, Casa Coder, La Marieta, Rosa dels Vents, Tapes i Tapes i Museu del Vermut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: