Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'anul·la la Music Valls Va de Vins 2020

La mostra de vins de la DO Tarragona i de música en directe, prevista pel 15, 16 i 17 de maig, s'ajorna pel 2021 a causa de de la Covid-19

Imatge d'arxiu de la Music Valls Va de Vins Imatge d'arxiu de la Music Valls Va de Vins AJUNTAMENT DE VALLS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Mai 2020 13:32

La propera edició de la Music Valls Va de Vins se celebrarà el maig de l’any 2021, després que l’Ajuntament de Valls s’hagi vist obligat a anul·lar l’edició d’aquesta primavera, prevista pels dies 15, 16 i 17 de maig per la crisi del Covid-19 i per les limitacions que afecten a tota la ciutadania.

Aquesta mostra de vins de la DO Tarragona i de música en directe, que compta també tradicionalment amb la presència de l’Associació de Restauradors de Valls, ja estava preparada des de feia algunes setmanes però finalment es va haver de comunicar a tots els implicats, restauradors, Cooperativa Agrícola, cellers i grups musicals, que enguany no serà possible, tal com ha passat amb els actes festius des de mitjan del mes de març. De fet, s’havia plantejat l’ajornament de la Music Valls Va de Vins a l’octubre, però la incertesa de la situació ha fet aconsellable anul·lar la mostra d’aquest 2020 i emplaçar-la a l’any vinent.

La voluntat de l’Ajuntament de Valls a través de la regidoria de Comerç i Turisme és recuperar l’esdeveniment el pròxim any amb la voluntat de mantenir-lo al calendari festiu vallenc, ja que s’havia convertit en un acte que servia per posicionar la ciutat de Valls com un referent també en les fires del vi que a la primavera es realitzen a les principals ciutats del Camp de Tarragona.

En aquest sentit, des del consistori es vol mostrar la solidaritat amb totes les empreses del sector agroalimentari de proximitat, on el vi a la comarca de l’Alt Camp n’és un dels seus referents. Per aquest motiu, fa una crida a la ciutadania a seguir apostant pels productes de proximitat i amb denominació d’origen en uns moments de grans dificultats econòmiques provocades per l’estat d’alarma.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: