Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna pel 2021 la 9a Fira de producte local de les Terres de Mestral 'Fruits de la Terra'

La Mancomunitat MIDIT farà accions de promoció i difusió dels producte locals de proximitat, de la restauració i del territori

Imatge d'arxiu de la fira 'Fruits de la Terra' Imatge d'arxiu de la fira 'Fruits de la Terra' MIDIT
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 08 Mai 2020 13:08

La situació actual provocada per la Covid-19 no permetrà la celebració de la 9a edició de la Fira de producte local de les Terres de Mestral 'Fruits de la Terra' prevista per als dies 3 i 4 de juliol amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries.

La Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) dels municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, ha decidit finalment suspendre l’edició d’enguany de la Fira 'Fruits de la Terra' i celebrar-la el 2021. Els criteris sanitaris, de seguretat per a la població i prudència són la base d’aquesta suspensió. La dificultat de celebrar actes multitudinaris que concentren un gran nombre de persones en els espais públics, com ara els tasts de vins, de restauració i els concerts previstos, incideixen directament en la celebració d’aquest esdeveniment.

Malgrat tot, la Mancomunitat continuarà treballant conjuntament amb el sector agroalimentari i turístic del territori per al seu desenvolupament i donant suport en aquest aquests moments de crisi. Es preveuen la realització d’accions de promoció i difusió dels producte locals de proximitat, de la restauració i del territori per a continuar amb l’activitat econòmica d’ambdós sectors.

Des la MIDIT s'ha anunciat que "posarem els recursos per donar resposta a la difícil situació econòmica que es podran trobar els diferents sectors econòmics del territori i amb l’objectiu comú del desenvolupament local dels nostres municipis". Alhora, la Mancomunitat vol transmetre "el nostre suport a totes les persones que estan al capdavant de la lluita contra la Covid-19, així com també als afectats i familiars, i el més sentit condol als qui han perdut als seus éssers estimats durant la pandèmia. Treballem pel futur del territori i amb la col·laboració de tots plegats ens en sortirem".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: