Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La DO Tarragona inicia les ‘Converses confinades' a través d’Instagram Live

 Del 6 al 18 de maig, set cellers del seu territori parlaran sobre el seu projecte i faran un maridatge dels seus vins amb diferents propostes culturals

Els vins es maridaran amb propostes culturals Els vins es maridaran amb propostes culturals TWITTER CELLERS SINGULARS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Mai 2020 12:28

La DO Tarragona comença, a partir d’aquest dimecres 6 de maig, a les 19h, una nova acció de  comunicació a través de la plataforma Instagram Live en la qual hi participaran set cellers representatius de la DO Tarragona. Amb el nom de ‘Converses confinades’ l’objectiu de la nova proposta virtual és presentar d’una forma amena i divertida set cellers de la DO Tarragona i els seus enòlegs.

La conversa, que estarà dirigida pel responsable de comunicació de la DO Tarragona, Isaac Albesa, girarà al voltant  del món del vi, sobre la història del celler, la seva singularitat i acabarà amb la presentació en  cada sessió de tres vins diferents. Però per tal d’anar més enllà, es farà un maridatge virtual que pugui acompanyar els espectadors durant aquestes setmanes de confinament abans que es pugui recuperar més o menys la normalitat. Per aquest motiu, tres vins de cada celler es maridaran amb  tres propostes culturals: un disc, un  llibre i una pel·lícula o sèrie de televisió. Els enòlegs de cada celler en faran el maridatge amb cadascuna de les propostes i n’explicaran els seus motius.

Les converses es podran  seguir a través de l’Instagram Live del perfil de la DO  Tarragona  (@dotarragona) en aquesta xarxa social cada dos dies a partir de les 19h.

El calendari

Les ‘Converses confinades’ comencen aquest dimecres 6 de maig amb Roger Soler de Cellers Blanch de Puigpelat. Després,  participaran al projecte Adernats, de Nulles, el 8 de maig; Vinyes del Tiet Pere , el 10 de maig, de Vilabella; Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp, el 12 de maig; Celler Sanromà, de Vila-rodona, el 14 de maig; LaFarineraVins, de Rasquera, el 16 de maig,  i Estol Verd Celler de Rodonyà, el 18 de maig.

Aposta digital

La DO Tarragona ha incrementat les darreres setmanes la seva presència a les xarxes socials amb diversos vídeos motivadors cap al consum del producte de proximitat i també amb missatges d’ànim de l’actual situació al nostre país per part dels propis enòlegs. Al mateix temps, ja fa unes setmanes, la DO Tarragona ha llançat un catàleg digital en el qual es mostrava i es donava a conèixer tots els cellers d’aquesta denominació d’origen que lliuren el vi directament als domicilis. Amb el lema #casanostraéscasavostra, aquest catàleg recull la informació d’una vintena de cellers representatius de les quatre comarques de la DO Tarragona. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: