Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Fet a la Conca' crea la botiga online dels seus productes

Els productes que es podien trobar a l'agrobotiga de Poblet s'incorporen a la venda online

Els productes que es podien trobar a l'agrobotiga de Poblet s'incorporen a la venda online Els productes que es podien trobar a l'agrobotiga de Poblet s'incorporen a la venda online FET A LA CONCA
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 12 abril 2020 18:36

La unió de diferents productors agroalimentaris de la Conca de Barberà 'Fet a la Conca' ha creat la botiga online dels seus productes. D'aquesta manera, els productes de l'agrobotiga de Poblet s'adapten als canvis i a les circumstàncies causades per la crisi de la Covid-19 amb l'objectiu de tenir una finestra oberta per apropar la Conca al món. Es tracta d'una varietat de productes artesanals i de proximitat de la comarca.

'Fet a la Conca' és una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. La cooperativa va néixer arrel del sentiment comú de donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la comerca, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les seves pròpies mans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: