Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els cellers de la DO Montsant faran tastos virtuals dels seus vins per mantenir la seva visibilitat

La segona fase de la campanya ‘Som Montsant. Fem Montsant’ es desenvolupa ara a través de les xarxes socials de la DO, a causa de l’actual crisi epidèmica

Els tastos estaran acompanyats amb fotografies d’algunes de les persones que representen el dia a dia dels cellers Els tastos estaran acompanyats amb fotografies d’algunes de les persones que representen el dia a dia dels cellers DO MONTSANT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 09 abril 2020 15:51

La Denominació d’Origen Montsant llença, aquest dijous 9 d’abril, a les xarxes socials una segona fase de la campanya digital ‘Som Montsant. Fem Montsant’. La campanya, que es va iniciar l’octubre de 2018 per donar visibilitat als homes i dones que amb els seus cellers i la seva feina donen vida a la DO Montsant, arriba de nou ara per dinamitzar aquests dies de confinament mitjançant tastos dels vins d’aquests cellers.

Cada setmana, un dels cellers Montsant explicarà el seu projecte vinícola a través d’un dels seus vins. Els primers a fer-ho seran Acústic Celler i Celler Vendrell Rived, elaboradors dels dos vins escollits com a vins institucionals per representar la DO Montsant al llarg de tot aquest darrers any: Acústic Blanc 2017, d’Acústic Celler, i L’Alleu Negre 2017, del Celler Vendrell Rived.

Aquests tastos es publicaran setmanalment a les xarxes socials de la DO Montsant, i estaran acompanyats també d’una campanya visual, amb fotografies d’algunes de les persones que representen el dia a dia d’aquests cellers: propietaris, enòlegs, viticultors, treballadors, socis, etc. D’aquesta manera, es vol transmetre el costat més humà d’una DO formada fonamentalment per petits cellers de caràcter familiar i que en aquests moments necessiten més que mai el suport, tant del sector com del consumidor.  
 
'Trivial Montsant'

Entre les diferents activitats que la DO Montsant té en marxa també des que va arrencar l’estat d’alarma i el confinament és el ‘Trivial Montsant’. Es tracta d’un joc de preguntes a les xarxes socials que busca incidir en la curiositat del consumidor, convidant-lo a conèixer una mica més sobre la DO Montsant, els seus estudis, la història de la zona de producció, etc.

El joc, que es pot seguir als perfils a xarxes de la DO Montsant, està tenint una molt bona acollida entre els seus seguidors qui, amb una alta participació, estan demostrant també un alt grau de coneixement sobre la DO Montsant.
 
Mesures amb la vista posada en el futur

Per últim, cal destacar que des de la DO Montsant es treballa intensament també aquests dies per minimitzar el màxim possible l’impacte de la crisi de la COVID-19 sobre els seus cellers i viticultors. En aquest sentit, i més enllà de les mesures amb les quals es treballa en col·laboració amb els sectors socioeconòmics de la comarca, des de la DO Montsant es fa una crida al consumidor perquè aposti pels productes de proximitat, facilitant des de la seva pàgina web les diferents opcions que ofereixen els cellers aquests dies de cara a poder adquirir els seus productes.

Amb l’aposta pels productes de proximitat, el consumidor ajudar a reactivar l’economia local en un moment clau per a la supervivència amb garanties d’un sector com el vinícola que, a la zona de la DO Montsant, té un pes molt important.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: