Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els xefs de la demarcació compartiran les seves receptes per cuinar des de casa

És una de les mesures que engeguen els associats de l’AEHT / També han demanat suport a la Diputació de Tarragona i als ajuntaments del territori

Imatge d'un plat del retsaurant Cocvla de Tarragona Imatge d'un plat del retsaurant Cocvla de Tarragona INSTAGRAM AEHT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Març 2020 10:43

Les mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel COVID-19 ha obligat a tots els bars, restaurants i cafeteries de la demarcació de Tarragona, llevat d’aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres socials i residencials, a cessar la seva activitat durant un període mínim de 15 dies. Per aquests motius, molts dels restauradors es troben amb gran preocupació per les conseqüències econòmiques. Però, donada la solidaritat que està sorgint aquests dies, els associats de l’AEHT han impulsat la iniciativa ‘Cuina’ns a casa’, en el marc de la qual, els xefs del territori compartiran les seves receptes perquè, durant el període que duri el confinament, la gent les pugui reproduir a casa seva.

La campanya ‘Cuinan’ns a casa’ permetrà que els ciutadans puguin gaudir de la gastronomia dels restaurants de la demarcació, però amb la peculiaritat que ho faran amb les seves pròpies mans. Els xefs de diversos restaurants associats de tot el territori, compartiran amb els seguidors de les pàgines de Facebook i Instagram de l’AEHT, receptes de la seva carta en format vídeo perquè les puguin fer a casa durant el període que duri el confinament. Aquesta és una acció sorgida de la solidaritat que aquesta situació atípica està generant a la nostra societat.

Tot i aquesta iniciativa, que és un xut d’optimisme, el sector hoteler de la demarcació, com segurament molts altres, es troba col·lapsat i amb una gran preocupació per les conseqüències econòmiques que aquestes mesures preventives poden generar sobre els establiments del sector. L’AEHT, entitat amb més de 600 establiments associats, està treballant per donar resposta a la problemàtica i generant mesures que minimitzin les conseqüències que comporta la situació actual. La primera de les mesures adoptades és una carta que la FEHT (i totes les entitats que la conformen, entre elles l’AEHT), ha enviat a la presidenta de la Diputació de Tarragona i a tots els alcaldes del territori demanant suport expressat públicament i mesures concretes d’ajuda.

Aquestes són només dues de les actuacions que l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) està generant dia a dia des de la declaració de l’estat d’alarma. Però l’AEHT està treballant sense parar per generar iniciatives dirigides a minimitzar els efectes negatius que aquesta situació excepcional està tenint sobre els seus negocis i per oferir resposta al les qüestions que els socis puguin tenir.

Els associats poden contactar amb l’associació per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al 977239600 i a través de les xarxes socials de l’AEHT. L’associació també ha habilitat un espai web amb informació actualitzada sobre la normativa, mesures i informacions diverses que afecten al sector relatives al COVID-19 que es podran consultar a través del web de l’AEHT

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: