Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per a la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys

En la festa d'aquest diumenge, 1 de març, a més de l'esmorzar, també hi haurà la presentació i tast dels vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys

Imatge d'arxiu de la la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys del 2019 Imatge d'arxiu de la la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys del 2019 CELLERS DOMENYS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Febrer 2020 11:57

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), es prepara per viure una nova edició de la Festa del Vi jove i l’Oli novell.

L’esdeveniment, obert a tothom i que tindrà lloc als voltants del celler de Sant Jaume dels Domenys aquest diumenge, 1 de març, s’iniciarà a les 9.30 h amb el tradicional esmorzar de forquilla per presentar les varietats de vi jove i oli novell de Cellers Domenys. Per aquesta edició es preveu la participació d’un miler de persones.

Tast de vins i caves Domenio Wines 

Enguany la Festa tindrà com a novetat la presentació i tast de tota la gamma de vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys: Nat 1917, Capvespre Sunset, Capvespre Origen i Tres Naus.

Paral·lelament, i durant tota la jornada fins al migdia, els assistents podran passejar, visitar i comprar al mercadet que s’instal·larà als voltants del celler amb diferents paradetes de productes de la millor artesania catalana, exposició i venda de vins, caves i olis, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: