Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cuina en directe i degustació del caldo de Nadal al mercat de Valls

El caldo es prepararà aquest dissabte 21 de desembre, a partir de les 10h, i es servirà, cap a les 11h, a la plaça de l'Oli 

Aquest dissabte 21 de desembre tindrà lloc, a la plaça de l'Oli, una nova cita gastronòmica on es realitzarà i degustarà un caldo de Nadal Aquest dissabte 21 de desembre tindrà lloc, a la plaça de l'Oli, una nova cita gastronòmica on es realitzarà i degustarà un caldo de Nadal ARXIU / AJUNTAMENT DE VALLS
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 20 Desembre 2019 16:48

visAquest dissabte 21 de desembre tindrà lloc, a la plaça de l'Oli, una nova cita gastronòmica on es realitzarà i degustarà un caldo de Nadal, la proposta és organitzada conjuntament per la regidoria de Comerç i Turisme i l'Associació de Restauradors de Valls. L'activitat consistirà en preparar un caldo, a partir de les 10h, amb productes comprats a la mateixa plaça, tan a les botigues com a les parades del mercat, i quan estigui a punt, aproximadament a les 11 hores, s'oferirà gratuïtament a tots els presents perquè el puguin degustar. Està previst que es serveixin unes 400 degustacions, les quals es serviran amb una tassa per a qui vulgui degustar-ho a la mateixa plaça, o qui vulgui podrà portar un embàs per emportar-s'ho cap a casa.

El caldo de Nadal és la segona edició d'aquesta activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura. Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història, celebra diferents activitats promocionals.

L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat. Durant tot l’any es celebren actes promocionals, com showcookings, la Favatada popular, l'Esmorzar de veremadors o la Jornada gastronòmica del calçot.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: