Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la Festa de l’Oli Nou al Morell

Aquest diumenge 15 de desembre la plaça de la Font del Morell s’omplirà d’oli i de productes km 0 / En el marc d'aquesta festa, es realitzarà el II Concurs d’Allioli

La plaça de la Font del Morell serà l’escenari, aquest diumenge, de la Festa de l’Oli Nou La plaça de la Font del Morell serà l’escenari, aquest diumenge, de la Festa de l’Oli Nou AJUNTAMENT DEL MORELL
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Desembre 2019 13:49

La plaça de la Font del Morell serà l’escenari, un cop més, de la Festa de l’Oli Nou, que tindrà lloc aquest diumenge 15 de desembre. L’activitat començarà a les 9h amb un esmorzar amb pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua, tot plegat productes de producció km 0. Com sempre, serà un esmorzar solidari, ja que l’import íntegre del tiquet, que tindrà un cost de 3 euros, anirà destinat a La Marató de TV3, aquest 2019 dedicada a les malalties minoritàries.

Un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Promoció Econòmica del consistori, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre i el Molí d’Oli Mas Monsteny, amb l’objectiu de “promocionar un producte del territori i a més, d’alta qualitat, com és l’oli, i donar a conèixer la tasca i el producte dels nostres productors locals”, exposa la regidora Mònica Casas.

El II Concurs d'Allioli

Fruit de l’èxit de la darrera edició amb el I Concurs d’Allioli, enguany es realitzarà el II Concurs d’Allioli, que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses. Aquest concurs és obert a tothom i completament gratuït, i per participar-hi cal inscriure’s al Centre Cultural del Morell abans del divendres 13 de desembre o bé fer-ho el diumenge 15 a les 9.30h a la plaça de la Font.

Concurs Allioli el Morell

A més, durant aquesta quarta edició ens acompanyaran els Gegants del Morell, que faran una plantada a les 9.30h a la Plaça de la Font, on hi col·laboraran l’Associació Cultural Embruix i l’Escola Municipal de Música. A partir de les 11h, els gegants i els capgrossos aniran en cercavila fins a la Fira de Nadal, on realitzaran balls i danses acompanyats de la música dels Grallers de l’Embruix i els Martinets de l’Escola Municipal de Música El Morell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: