Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les jornades gastronòmiques ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’ serveixen un miler de menús

El pròxim 11 de desembre es farà el sorteig de deu lots 10 lots de productes de proximitat

Les jornades gastronòmiques es van celebrar del 15 de novembre al 8 de desembre Les jornades gastronòmiques es van celebrar del 15 de novembre al 8 de desembre ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Desembre 2019 15:03

Les Jornades Gastronòmiques dels ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’ que s’han celebrat al municipi han servit un total de 1.042 menús. En aquesta ocasió hi han participat 10 restaurants, amb menús que oscil·laven entre els 25 i els 36 euros.

L’edició d’enguany va arrencar el 15 de novembre i es va allargar fins al 8 de desembre, amb la participació dels restaurants Cal Silver, Can Lluís, El Capitán, Hostal Coca, La Cuina d’en Basili, Delícias, Las Palmeras, La Serra, La Terraza i La Xeriueta. Les jornades han estat organitzades per les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats.

El pròxim 11 de desembre es durà a terme el sorteig de deu lots 10 lots consistents en una cistella de productes de proximitat, un llibre de receptes “Ranxets, la cuina a Torredembarra” i 2 tiquets per a la Mostra Gastronòmica dels Ranxets. Per poder participar en el sorteig és necessari haver fet tres menús diferents entre els restaurants participants i haver obtingut els corresponents segells, omplir la butlleta i dipositar-la a la bústia de la Regidoria de Turisme, fins avui, a les 13 h.

D’altra banda, entre el 6 i el 8 de desembre s’han realitzat visites guiades al Far de Torredembarra amb la participació de 111 persones, provinents de diferents poblacions de Tarragona, Barcelona, Lleida i Mallorca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: