Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fira 'Cambrils, entrada al País del Vi' rep un Premi Cambra 2019

L’alcaldessa de Cambrils, la regidora de Turisme i la directora del Patronat van recollir el guardó

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Turisme, Marta Borràs, van recollir el guardó L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Turisme, Marta Borràs, van recollir el guardó CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 01 Desembre 2019 17:39

La Cambra de Comerç de Reus va atorgar dijous un dels nous guardons especials comarcals dels Premi Cambra 2019 a la mostra del vi i la gastronomia 'Cambrils, entrada al País del Vi'. La Cambra ha valorat molt positivament l’evolució d’aquest certamen, que enguany ha complert el seu desè aniversari, perquè ha servit per prestigiar el món del vi del sud de Catalunya, posant en valor la feina dels cellers del territori en un indret privilegiat com és el municipi de Cambrils.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Marta Borràs, i la directora del Patronat, Amèlia Rico, van recollir ahir el guardó en una gala de lliurament celebrada al Tecnoparc de Reus que va ser presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra.

A més dels premis d’honor i els nous premis especials comarcals, els Premis Cambra 2019 van reconèixer la progressió, l’aposta per l’I+D i per la internacionalització, la trajectòria i els valors d’empreses de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus, que comprèn les comarques del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Finalment, es van premiar 6 treballs periodístics per la seva aportació en la divulgació del desenvolupament empresarial de les nostres comarques o en la denúncia dels dèficits d’infraestructures i altres factors de competitivitat que perjudiquen el creixement de les empreses del territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: