Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xerrada a la Bisbal sobre l'arribada del vi al Penedès

La conferència a càrrec de la cooperativa Arqueovitis tindrà lloc, aquest dissabte 23 de novembre, a les 19:30h, a l'auditori

L'auditori de la Bisbal del Penedès acollirà aquest dissabte una xerrada sobre l'arribada del vi al Penedès i la seva expansió per la cultura ibèrica L'auditori de la Bisbal del Penedès acollirà aquest dissabte una xerrada sobre l'arribada del vi al Penedès i la seva expansió per la cultura ibèrica ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Novembre 2019 11:21

En el marc del cicle 'Biblioteques amb D.O.', la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès programa per aquest dissabte 23 de novembre, a les 19:30h, la conferència 'L'arribada del vi al Penedès', que anirà a càrrec de Roser Hernández, representant de la cooperativa Arqueovitis.

La xerrada, que tindrà lloc a l'Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (plaça Major, 11, la Bisbal), abordarà l'expansió que va tenir el conreu de la vinya per la cultura ibèrica. Les persones que hi assisteixin també podran fer un tast de vi amb àmfora.

Per participar en l'activitat es necessita inscripció prèvia. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: