Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El restaurant Deliranto de Salou guanya una estrella Michelin

El restaurant barceloní Angle, de Jordi Cruz, obté una segona estrella Michelin

El xef Josep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou El xef Josep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou DELIRANTO.COM
Gastronomia ACN
Dijous, 21 Novembre 2019 07:23

El restaurant Deliranto de Salou, del xef Josep Moreno, ha guanyat una estrella Michelin. Així s'ha donat a conèixer en la Gala de les Estrelles Michelin, que s'ha celebrat aquest dimecres a Sevilla.

El restaurant barceloní Angle de Jordi Cruz ha guanyat una segona estrella Michelin. Amb tot, dos establiments catalans més han aconseguit una distinció, el restaurant Aürt de Barcelona del cuiner Artur Martínez; i Cinc Sentits, també de Barcelona, del xef Jordi Artal, que recupera l'estrella que va perdre en la passada edició per tancament i trasllat.

Han perdut l'estrella que tenien La Barra de Carles Abellán de Barcelona, Els Brancs de Roses i Terra de S'agaró. El restaurant Gaig, de Barcelona, també ha perdut la distinció per tancament i trasllat.

L'alcalde de Salou felicita al xef Moreno

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat, personalment, el xef del restaurant Deliranto i ha dit que "aquest reconeixement significa un gran impuls per a la gastronomia salouenca i pel camí iniciat de posar en valor la nostra oferta gastronòmica".

L'empresari Pep Moreno presideix l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou des del passat mes de gener.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: