Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba l'Úrsula Beer Fest, la primera fira de cervesa i salsitxes artesanes de Valls

La fira reunirà els dies 8 i 9 de novembre vuit productors de craft beer del territori, quatre cansaladeries i dos forns de Valls que oferiran els seus productes amb acompanyament musical

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el propietari de Xarcuteria Queralt, Xavi Queralt, durant la presentació de la 1a Úrsula Beer Fest El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el propietari de Xarcuteria Queralt, Xavi Queralt, durant la presentació de la 1a Úrsula Beer Fest JOSEP CARTANYÀ
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Novembre 2019 20:37

Música, cerveses artesanes i entrepans de salsitxa elaborada al Portal Nou de Valls. L’Úrsula Beer Fest havia d'obrir els actes de la Fira de Santa Úrsula, però finalment es va haver d'ajornar per aquest divendres 8 i dissabte 9 de novembre. Es tracta d'un esdeveniment entorn la cultura de la cervesa artesana, la gastronomia i la música folk. La Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls organitza aquesta activitat, en què vuit productors de cervesa del territori muntaran els seus estands de cervesa artesana, que els visitants podran acompanyar amb salsitxes casolanes elaborades per quatre cansaladeries de Valls, música i activitats paral·leles.

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, destaca d'aquesta festa que "els xarcuters podran tenir en els seus mostradors aquests productes perquè la gent els pugui anar a buscar en aquests establiments". Peris també ha recordat que aquesta iniciativa "pretén dinamitzar aquest entorn de la plaça del Portal Nou i l'activitat comercial de l'entorn".

Per la seva banda, Xavi Queralt, propietari de Xarcuteria Queralt, explica que tots quatre establiments tindran els mateixos productes per degustar. Queralt ha recordat que "aquest és un sector que a Valls té molta tradició, fa molts anys que existeix, cada cop som menys però intentem estar aquí per continuar amb aquest negoci que ens agrada tant".

Cerveses artesanes del territori amb salxitxes de Valls, un maridatge ideal

Els productors cervesers que participen en aquesta primera edició són: Les Clandestines (Montferri), l’Ona (Vila-seca), la Kesse (Tarragona), Ebrewine (Horta de Sant Joan), Redhop (Salomó), Reptilian (El Vendrell), La Castellera (Vilafranca del Penedès) i La Vallenca (Valls). Les cansaladeries vallenques Bonet, Queralt, Pons i Batalla elaboraran quatre varietats de salsitxes que es degustaran amb dos tipus de pa -llonguet i pa de Viena- dels forns Pié i La Barcelonesa. El Restaurant Portal 22, sota el paraigua de l’Associació de Restauradors, cuinarà les diferents especialitats d’entrepans.

Els visitants trobaran a l’estand de l’organització els gots de vidre a 1,5 euros per degustar les diferents cerveses, a més de bosses i samarretes de marxandatge. Les consumicions s’abonaran en cada estand dels diferents productors al preu de 2 €. A l’estand de l’Associació de Restauradors hi haurà entrepans amb productes del territori.

El dissabte 9 de novembre, a les 12:00h i a les 19:00h, es faran dos tasts comentats de cervesa a càrrec d’un especialista en aquesta beguda fermentada. Per participar-hi, caldrà inscriure’s a l’estand de l’organització durant els dies de la mostra.

Música folk per ambientar la festa de la cervesa

L’Úrsula Beer Fest es nodrirà, a més, d’un programa musical per esdevenir una bona proposta d’oci per a tots els públics, amb l’actuació dels grups The Mckensy´s Clan Band, que no deixaran ningú indiferent amb el seu espectacle itinerant de folk escocès i els Slainté, que portaran el seu folk d’arrel irlandesa dissabte a la nit.

Programa d’actes Úrsula Beer Fest

Divendres 8 de novembre, de 18 a 24 h

A partir de les 18 h: Obertura de la Fira.

A les 19:30 i fins les 22 h: Actuació musical itinerant amb Mc Kensy’s, folk escocès de carrer.

Dissabte 9 de novembre, de 12 a 24 h

A les 12 h: Obertura de la Fira.

A les 12:30 h: Tast comentat de cerveses, al Portal Nou. Imprescindible portar el got de la Fira. Aforament limitat. Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o apuntar-se directament a l’estand de l’organització, de 12 a 13 hores el mateix dissabte.

A les 13 h: Ambientació musical amb Dj Àlex Murmur.

A les 18 h: Ambientació musical amb Dj Àlex Murmur.

De les 21:30 a 23:30 h: Actuació musical amb Slainté, folk irlandès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: