Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Valls i la DO Tarragona renoven el seu conveni de col·laboració

El consistori destina 4.000 euros al desenvolupament d'activitats l'any 2019, així com el manteniment del local social de la Denominació d'Origen

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el president de la DO de Tarragona, Vicenç Ferré, han signat aquest migdia el conveni de col·laboració El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el president de la DO de Tarragona, Vicenç Ferré, han signat aquest migdia el conveni de col·laboració AJUNTAMENT DE VALLS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Novembre 2019 16:44

El regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, Òscar Peris, i el president de la DO de Tarragona, Vicenç Ferré, han signat aquest migdia el conveni de col·laboració amb el que es destinen 4.000 euros per al desenvolupament d'activitats l'any 2019 així com el manteniment del seu local social.

L'entitat, a través del domicili social situat al carrer de la Cort, dona suport a diferents activitats de promoció turística de la ciutat, i impulsa i treballa per a la divulgació de la nostra gastronomia, enologia i la promoció de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: