Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Anul·lada la Festa de l’Oli Nou de Mont-roig pel mal temps

La pluja i el vent obliguen a suspendre la festa de benvinguda del primer oli de raig prevista per aquest diumenge

Imatge d'arxiu dels expositors en una edició anterior de la Festa de l'Oli Nou de Mont-roig del Camp Imatge d'arxiu dels expositors en una edició anterior de la Festa de l'Oli Nou de Mont-roig del Camp CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Novembre 2019 14:38

La Festa de l'Oli de Mont-roig del Camp ha quedat anul.lada per la pluja i mal temps, segons ha comunicat l'àrea d'Impuls Econòmic de lAjuntament de Mont-roig del Camp. Inicialment s'havia dit que, en cas del mal temps, la festa del parc Maria Martori es traslladaria al Poliesportiu Municipal, però finalment s'ha optat per suspendre-la.  En uns dies, s'informarà si hi ha una nova data prevista per a l'esdeveniment.

Mont-roig del Camp ja té oli del primer raig i la Festa de l’Oli Nou és el primer moment de la temporada per tastar-lo. En cas de mal temps la festa es traslladaria al Poliesportiu Municipal.

La festa, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, compta enguany amb la participació de sis productors i comercialitzadors locals: Anton Blanc Fruits, Arran de Terra, Molí del Baix Camp, Olis Solé, Oli el Tambaler i Oli Tasta’m.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: