Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Scala Dei acollirà aquest dissabte la Festa del Vin Blanc

Enguany al tast de tardor hi participen 10 cellers de la DOQ Priorat

La Festa del Vin Blanc celebra el final de la verema La Festa del Vin Blanc celebra el final de la verema ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 01 Novembre 2019 12:09

L’Ajuntament de Morera de Montsant organitza aquest dissabte 2 de novembre l’11a edició de la Festa del Vin Blanc per celebrar el final de la verema. En aquest tast de tardor enguany hi participen 10 cellers de la DOQ Priorat. La Festa del Vin Blanc porta el nom del vi dolç local sense graduació que antigament s’elaborava a la zona del Priorat en dates properes a la festivitat de Tots Sants i la castanyada.

Com cada any, aquesta mostra popular tindrà un espai reservat a la degustació de vin blanc perquè els participants puguin descobrir, adquirir o assaborir una vegada més aquest vi dolç. El tiquet de tast per poder degustar tant el vin blanc com els diferents vins dels cellers participants a la trobada tindrà un preu de 12 euros, inclou una copa, una bossa per a la copa, i tastos de tots els cellers participants.

Les activitats d’enguany tindran com a escenaris la plaça del Priorat d’ Scala Dei (tast de vins als estands dels cellers elaboradors de vi) i els carrers del poble amb parades d’artesans i productors locals. També comptem amb un concert de música antiga: el grup Balaustre, a les 12:00 h, a l’església de Scala Dei. El concert, que forma part del Festival Terrer (www.terrer.cat), és gratuït.

L’activitat compta amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: