Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El congrés de cuina debat sobre estratègies de turisme gastronòmic a la Costa Daurada

El III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona celebra aquest divendres 25 d'octubre, a la Facultat de Turisme de Vila-seca, la jornada 'Turisme i gastronomia a la Costa Daurada'

Imatge d'una jornada celebrada a Montblanc del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona Imatge d'una jornada celebrada a Montblanc del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona MONTBLANC MEDIEVAL
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 24 Octubre 2019 21:15

La jornada 'Turisme i gastronomia a la Costa Daurada' del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona, que se celebra aquest divendres 25 d'octubre a Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca, debatrà sobre estratègies de turisme gastronòmic al territori.

L’objectiu general d’aquesta jornada és generar un espai de trobada on poder compartir i analitzar les iniciatives de turisme gastronòmic presents a les nostres comarques. Es pretén identificar així fórmules exitoses i iniciatives innovadores sobre les quals extreure conclusions i recomanacions que siguin les eines per a la planificació estratègica del sector els propers anys.

Durant la jornada, s'analitzarà el paper de la gastronomia en el turisme a la demarcació de Tarragona. També vol posar en valor el patrimoni culinari de la zona tant pel que fa al productes i productors agroalimentaris com a la restauració.

El debat també pretèn revisar el paper de la gastronomia i la restauració, tant pel que fa a la seva repercussió econòmica i social, com pel que fa al paper de la imatge de les destinacions turístiques. Al mateix temps, proposa reflexionar sobre el paper dels patronats de turisme en la promoció de la gastronomia com recurs turístic del territori.

La jornada se celebrarà de les 09:00 a les 13:30h. Les incripcions es poden fer a aquest enllaç.

L'activitat va drigida a tots els professionals relacionats amb la gestió turística pública tant a nivell municipal com comarcal o de país i a tots els actors del món del turisme i la gastronomia de les nostres comarques i de tot Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: