Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba el 8è Rally de Tapes de Salou

35 restauradors oferiran degustació + quinto de cervesa San Miguel (2,5e), del 18 al 27 d'octubre / La ruta coincidirà amb el RallyRACC 55 Catalunya-Costa Daurada, del 24 al 27 d’octubre

El 8è Rally de Tapes de Salou comptarà amb la participació de 35 restauradors, en una edició plenament consolidada El 8è Rally de Tapes de Salou comptarà amb la participació de 35 restauradors, en una edició plenament consolidada AJUNTAMENT DE SALOU
Gastronomia Josep Cartanyà
Dimecres, 16 Octubre 2019 18:58

El Rally de Tapes de Salou arriba enguany a la seva vuitena edició plenament consolidat, amb la participació de 35 restauradors -5 més que l'any passat-. El Rally de Tapes tindrà lloc del 18 al 27 d’octubre, coincidint, durant quatre dies, amb la celebració del RallyRAC 55 Catalunya-Costa Daurada. Així, del divendres, dia 18 fins al diumenge, dia 27, els restaurants oferiran a la seva clientela una degustació i un quinto de cervesa San Miguel, al preu de 2.50€.

Cal dir que en aquesta ruta es pot trobar una gran varietat de tapes de tot tipus i de molta qualitat. Es tracta “d’una experiència gastronòmica dotada de molta imaginació i bons professionals”, ha manifestat l’alcalde de Salou, Pere Granados. Pel batlle, “ara estem en un bon moment, perquè tenim tot un seguit d’empresaris molt emprenedors i amb moltes ganes de fer coses; creatius a les seves cuines, i amb bons establiments”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Héctor Maiquez, ha manifestat que el Rally de Tapes, enguany, es presenta com una edició “d’èxit” i que “és un esdeveniment que ja està consolidat”. Per ell, “el Rally aprofundeix en allò que està succeint, últimament, amb la restauració a Salou, que experimenta un autèntic boom que hem de potenciar entre tots plegats, amb la col·laboració del sector i de l’Administració pública, l’Ajuntament”.

El gestor comercial de Salou de Cerveza San Miguel, col·laborador principal del Rally de Tapes, Francesc Soler, ha explicat que “col·laborem amb aquest esdeveniment perquè el mercat de Salou ens interessa molt, ja que hi ha gent de tot el món i aquest fet és important per la marca”.

                                Presentació del 8è Rally de Tapes de Salou: 

Rally de Tapes 2019

Varietat i qualitat al Rally de Tapes

A l’acte de presentació d’avui els assistents han pogut veure i tastar les següents creacions culinàries: la de l’Asador Córcega Restaurant, una tapa anomenada “Entre dos mundos”, que és una gamba en tempura sobre mandonguilles amb salsa de boletus i espaguetis de tinta de calamar, presentada per Ramón Almengot. La de 4R Gastrobar, una “Coca de Tardor”, amb ingredients com els bolets i els espàrrecs verds amb llagostí i salsa de cava. La de Lunattic, titulada “Suspiro otoñal”, una cremeta d’Edamame amb sèrum de parmesà, gelée de musclos i gamba. Gelat d’albergínia i mel. I, per últim, la creació de Rock & Grill, titulada “Homenaje a Mike Olfield”, una tapa vermoutin Cling, Cling, amb un glaçó d’oliva i un altre de suc de taronja; una mini broqueta d’Onglet i pera i salsa Hoisin, acabant amb un frappé de torró i xocolata i cafè. També hi ha assistit representants de Can Vicenç, La Cova del Bou i el Mesón Pa i Oli.

Cal destacar que el Rally de Tapes Salou també inclou el miniRally per als més petits, una iniciativa que fan diversos establiments, que agrada molt al públic familiar i que dona opció de tapes infantils i sucs, per part de San Miguel.

                                                 Una de les tapes de la ruta gastronòmica: 

tapa Rally Salou 2019 2

La gastronomia tindrà un paper clau en la desestacionalització de la temporada

Coincidint amb la presentació d'aquesta ruta gastronòmica de tardor, l'alcalde de Salou ha destacat que la gastronomia "contribueix a completar l’oferta de sol i platja i que ajuda a desestacionalitzar i a millorar les puntes baixes de la temporada, a l’inici i al final". En aquest sentit, Pere Granados considera que la gastronomia "ens permet fer altres activitats durant l'any".

L'alcalde ha anat més enllà i ha anunciat que, "dins del pla estratègic que ens estem marcant i que estem treballant des del Patronat de Turisme, la gastronomia tindrà un paper absolutament rellevant"

El Rally de Tapes de Salou està organitzat per la Regidoria de Dinamització Econòmica, sota la marca 'Salou Food Experience', amb la col·laboració principal de Cerveza San Miguel, l’Associació d’Hostaleria de Salou i el RallyRAC Catalunya. L'any 2020 es mantindrà la ruta gastronòmica, encara que el RallyRAC no es farà perquè passa a ser rotatiu amb altres països i no tornarà a Catalunya fins el 2021.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: