Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el 'Repintxus' amb una edició dedicada als bolets

La ruta de tapes, que tindrà lloc a Reus del 9 al 13 d'octubre, compta amb la participació de 18 establiments / Enguany, com a novetat, també s'oferiran menús

La ruta de tapes es dedicarà enguany els bolets La ruta de tapes es dedicarà enguany els bolets ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Octubre 2019 23:27

Del 9 al 13 d’octubre tindrà lloc a Reus una nova edició de la ruta de tapes 'Repintxus',que enguany està dedicada als bolets. Hi participaran un total de 18 establiments: The Green Dog Café, Tastum, Koop Too, Fes un mos, Entre Molles, l'Absis, No diguis blat!, Tempus Cofee, Genial Dream Cuisine, La Marieta, Peixateries, Rosa dels Vents, Sa Kika, Deu n’hi do, Deu n’hi dos, Il Forno Espai Prioral i 2R. Tots ells confeccionaran la seva tapa amb un producte en comú: els bolets.

Per només 3 euros, es podrà gaudir d'un pintxo creat per l’ocasió amb els bolets com a denominador comú acompanyat d'una beguda (cervesa Moritz 7, refresc, ampolla d'aigua o copa de vi). Una de les novetats d’aquesta edició és el menú. Els restaurants tenen la possibilitat d’oferir-lo per 20 euros.

Per aquesta segona ruta s’han editat més de 7.000 flyers que es trobaran als locals participants amb una guia de totes les tapes i un mapa per ubicar-les i poder-les degustar, el nom i la descripció, així com el seu horari. Cada establiment disposarà, a més, d'un 'roll up' i un cartell a la seva entrada. Repintxus compta amb una pàgina a Facebook i un perfil a Instagram per donar a conèixer tota l’activitat.

La iniciativa continua, doncs, amb l’objectiu de fomentar les rutes de pintxos durant diversos períodes de l’any entre els locals gastronòmics de la ciutat. Al mateix temps pretén que sigui una festa per als reusencs i reusenques. En aquest sentit, ja hi ha confirmades fins a 5 noves iniciatives. Repintxus està obert a l'entrada de nous establiments per a les pròximes edicions.

'Repintxus' rep suport de Moritz, Schweppes, Pepsi, Aigua Sant Aniol, Agrícola Corbera d'Ebre, Komkal i Fruites Civit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: