Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Setze restaurants de Mont-roig i Miami Platja oferiran plats i menús amb l'arròs de protagonista

Del 5 al 20 d’octubre se celebren les III Jornades gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor / L'alcalde, Fran Morancho, convida al sector de la restauració a impulsar noves activitats gastronòmiques

Fins al 20 d’octubre, 16 restaurants oferiran plats i menús amb l’arròs com a protagonista acompanyat de productes de temporada Fins al 20 d’octubre, 16 restaurants oferiran plats i menús amb l’arròs com a protagonista acompanyat de productes de temporada CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 03 Octubre 2019 17:27

Les terceres jornades gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor de Mont-roig i Miami Platja arrenquen aquest cap de setmana amb la participació de 16 establiments de restauració. Fins al 20 d’octubre oferiran plats i menús amb l’arròs com a protagonista acompanyat de productes de temporada.

Aquesta tercera edició de les jornades, que manté el nombre de participants, compta amb noves incorporacions i ofereix la possibilitat de conèixer el saber fer gastronòmic de tot el municipi (amb propostes a Mont-roig, a diverses urbanitzacions i a Miami Platja).

Arròs amb verdures, bolets i bacallà, rissotto de tardor amb cruixent de parmesà, arròs amb cansalada ibèrica i gamba vermella, arròs caldós de bolets amb bacallà i callós o el rissotto de confit d’ànec, que s’ha pogut degustar aquest migdia en l’acte de presentació al restaurant Casablanca Playa Cristal, són algunes de les propostes d’aquesta edició.

L'alcalde s'ofereix al sector per impulsar noves iniciatives gastronòmiques

La presentació de les jornades ha comptat amb la presència de l’alcalde Fran Morancho, la regidora de Turisme, Yolanda Pérez, regidors/es del govern i els restaurants participants. Morancho ha parlat de la importància que té aquest tipus de col·laboració públic- privada i ha dit que “estem oberts a escoltar-vos per tirar endavant més jornades o crear altres formats que permetin promocionar el sector i al conjunt del municipi” convidant als restauradors a engegar noves iniciatives.

L'alcalde considera que "el nivell de restauració de Mont-roig-Miami és molt bo i s'ha de posar en valor perquè ens ajuda a posicionar-nos en aquest àmbit", a la vegada que creu que l'activitat gastronòmica contribuex a que la gent del territori "ens visiti i conegui la qualitat de la nostra restauració".

Presentació de les III Jornades gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor: 

Participants a les Jornades arròs de tardor

La Cuina de l’arròs de Tardor, permetrà degustar diverses propostes d’arròs a preus per a tots els públics, que van dels 4.5 € els plats fins als 26.5 € dels menús.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: