Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la 10a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra

La plaça del Castell serà l'escenari els dies 11, 12 i 13 d'octubre de la trobada de 13 productors i de diverses activitats culturals i lúdiques, espectacles i visites guiades

Els dies 11, 12 i 13 d'octubre tretze productors es trobaran a Torredembarra per mostrar les seves elaboracions Els dies 11, 12 i 13 d'octubre tretze productors es trobaran a Torredembarra per mostrar les seves elaboracions ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 11 Octubre 2019 06:54

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra arriba a la seva desena edició. Els dies 11, 12 i 13 d’octubre la plaça del Castell serà novament l’escenari on es trobaran tretze productors per mostrar les seves elaboracions, acompanyats d’un ampli programa d’activitats culturals i lúdiques. L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, amb la coordinació tècnica d’Estraperlo, la cervesa artesana de Torredembarra.

Les cerveses artesanes que es podran degustar són: Estraperlo (Torredembarra), Goedhard (Barcelona), El Pata (Barcelona), Grenyut (Santpedor), Clandestines (Montferri), Bripau (Sant Pere Riudebitlles), Tro Ales (Barcelona), La Castellera (Vilafranca del Penedès), Rústica Bufona (Escaladei), Cerberus (Artés), La Montnegre (Canet de Mar), Mine of Beer (Bacu Abis – Sardenya) i Ona (Vila-seca). Enguany, el programa de la fira conté tota la informació sobre les diferents cerveses que presenta cada productor, assenyalant quines són sense gluten i quines se serveixen de barril o en ampolla. En l’àmbit més gastronòmic, es comptarà amb tres furgoteques (food truck): les torrenques Pepito Bravo i Rincón Celeste i Jo vull Ser Miss de Vilafranca.

La fira s’acompanya d’un programa d’activitats per tal de donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci per a totes les edats: cates, música en viu, espai de jocs, activitats infantils, trobada d’scooters clàssics, etc. A més, coincidint amb les Jornades del Patrimoni 2019, es faran visites guiades al refugi antiaeri del Sabó i a l’Orgue Barroc de l’església de Sant Pere Apòstol (cal inscripció prèvia a www.turismetorredembarra.cat).

       Imatge genèrica de la Fira de la Cervesa del 2018 (ANNA F.): 

Fira Cervesa 2018 genèric

Les actvitats

Divendres 11 d’octubre (de 18 a 1 h)

A partir de les 18 h: Obertura de la Fira

A les 18.30 h: Espectacle infantil Guri Guri amb la Cia. Struc

A les 22 h: Actuació musical Los Pasantes (música dels anys 70 i 80).

Dissabte 12 d’octubre (de 9 a 1 h)

De 9 h a 9.30 h: Trobada dels amics dels Scooters Clàssics. Inici de la ruta pel Baix Gaià, arribada i exposició a la pl. del castell a la 13 h.

A les 11 h: Obertura de la Fira.

De 10 a 12 h: Visita guiada Refugi antiaeri. Cada 30 minuts, grups 8 persones.(10 / 10.30 / 11 /11.30 i 12).

Inscripció: www.turismetorredembarra.cat gratuït. Places limitades, idioma català, punt de trobada: carreró del Sabó. Cal recollir identificació a l’envelat de l’Ajuntament situada a la plaça del Castell.

A les 12 h: Cata de cerveses, al Pati del Castell. Imprescindible portar el got de la Fira. Aforament limitat.

A les 13 h: Actuació musical Dj Mik The Ripper // Neus & Isaac.

A les 20 h: Dj's en viu Ethian Guerrero.

A les 23 h: Actuació musical amb Ready To Rock (versions rock nacional i internacional).

Diumenge 13 d'octubre (d’11 a 15 h)

A les 11 h: Obertura de la Fira.

A les 12.30 h: Visita a l’Orgue Barroc de l'església de Sant Pere Apòstol.

Inscripció: www.turismetorredembarra.cat

Preu: gratuït. Places limitades. Idioma català. Punt de trobada: envelat de l'Ajuntament situada a Plaça del Castell.

A les 13 h: Cata de cerveses, al Pati del Castell. Imprescindible portar el got de la Fira. Aforament limitat.

A les 15 h: Clausura de la Fira.

L'ambientació musical de la Fira a càrrec de Dj Vinilo Travieso.

També hi hauran visites guiades al far, que juntament amb les del Refugi i l’Orgue Barroc s’hauran de fer les inscripcions en línia al web www.turismetorredembarra.cat

A més, durant el mes d’octubre, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia es trobarà una selecció de llibres sobre la cervesa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: