Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El celler Perinet celebra amb els infants la festa de la verema

Aquest cap de setmana hi haurà activitats especials perquè la canalla també gaudeixi de l'experiència

Imatge d'arxiu del celler de Perinet, a la carretera de Poboleda de la Morera de Montsant Imatge d'arxiu del celler de Perinet, a la carretera de Poboleda de la Morera de Montsant ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Setembre 2019 08:44

La festa de la verema suposa els moments més emocionants de l’any al celler Perinet, a la Morera de Montsant. Aquest any, l’experiència de la collita que ha tingut lloc cada cap de setmana de setembre. I auquest cap de setmana del 28 i 29, a més, hi haurà activitats especials per als més petits.

Els participants s’endinsaran a la vinya equipats per collir raïm i seguiran el camí fins al celler. A més, enriquiran la seva comprensió a través d’una sessió especialment dissenyada amb tastos de most  i/o raïms. Després de les sessions de recol·lecció, es dinarà a la terrassa del celler amb menús preparats per xefs de la regió amb plats maridats amb els millors vins de la zona. La màgia del paisatge del Priorat completarà aquesta experiència exclusiva i única.

Les reserves es poden fer a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: