Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Canal Reus recorrerà amb una cuina mòbil els punts més emblemàtics de Cambrils

El nou programa de televisió 'Gastro mòbil Cambrils' s’emetrà a partir de l’octubre / Les gravacions es fan en punts emblemàtics de la vila com el Port, el Parc del Pescador, el Parc del Pinaret i el Parc Samà

Gravació del programa 'Gastro mòbil Cambrils', en què intervindran 12 cuiners emblemàtics cambrilencs que presentaran receptes amb productes de proximitat Gravació del programa 'Gastro mòbil Cambrils', en què intervindran 12 cuiners emblemàtics cambrilencs que presentaran receptes amb productes de proximitat AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Agost 2019 17:10

Després de dues edicions de 'Cambrils al Plat', Canal Reus amb el patrocini de l’Ajuntament de Cambrils i del Patronat de Turisme de Cambrils, posa en marxa un nou programa de cuina a la vila marinera, 'Gastro mòbil Cambrils'. En aquest programa, 12 cuiners emblemàtics cambrilencs presentaran receptes amb productes de proximitat i elaboraran plats icònics i tradicionals de la capital gastronòmica de la Costa Daurada.

En aquesta 3a edició s’adapta el format del programa a l’actual estil de vida on la principal premissa és la preparació de receptes fàcils de cuinar i a la vegada molt saludables. Les gravacions amb una cuina mòbil, que s’estan realitzant aquesta setmana, es fan en quatre punts emblemàtics de la ciutat com són el Port, el Parc del Pescador, el Parc del Pinaret i el Parc Samà.

La idea i format del programa serà que el xef prepararà una recepta fàcil i ràpida a partir d’un ingredient estrella i típic de la cuina cambrilenca. En el programa es donarà informació nutricional sobre alguns ingredients i també es faran maridatges dels plats amb vins del territori.

En aquesta tercera temporada es gravaran 12 programes de 15 minuts que s’emetran setmanalment a Canal Reus, després de les notícies del migdia i del vespre, a partir de l'octubre i fins al desembre.

Els restaurants que formen part d’aquesta tercera edició són: Bresca, Barlovento, Denver, Casa Macarrilla 1966, Cambium, Prik Thai, La Stiva, Les Barques, Cal Tendre, L’Espurna; Can Solé i La Palmera de la Llosa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: