Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou proposa una experiència que fusiona vins i caves, música i gastronomia de qualitat

La Gastro Wine & Music, que se celebrarà aquest diumenge 15 de setembre a la Torre Vella, és una de les accions que tenen per objectiu convertir Salou en un referent gastronòmic a la Costa Daurada

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Wine & Music, abans de la seva conversió en Gastro Wine & Music Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Wine & Music, abans de la seva conversió en Gastro Wine & Music ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Josep Cartanyà
Dissabte, 14 Setembre 2019 10:13

La Wine & Music arriba enguany a la seva quarta edició reconvertida en la Gastro Wine & Music, "un matís important que ens ajudarà a potenciar les línies d'actuació per posicionar Salou com a referent en la gastronomia de la zona", tal com ha explicat el regidor delegat de Promoció i Dinamització Econòmica, Hèctor Màiquez. Serà el proper diumenge 15 de setembre, a partir de les 20h, la Torre Vella de Salou serà l'escenari de la Gastro Wine & Music, una experiècia gastronòmica única a la Costa Daurada que fusiona un univers de música amb la degustació de cuina en directe i dels millors vins i caves de les DO del nostre territori.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat que aquesta iniciativa de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Salou i l'Ajuntament és una de les primeres accions "per convertir Salou en un referent de gastronomia de qualitat a la Costa Daurada i a la demarcació de Tarragona". Granados considera que "Salou ha fet un gran canvi en la gastronomia i tenim capacitat per atraure un turisme gastronòmic". L'alcalde ha sentenciat: "A més de sol i platja, hem de dir als nostres visitants que a Salou hi ha gastronomia i d'alta qualitat".

Presentació de la Gastro Winw & Music, a la sala de premsa de l'Ajuntament de Salou:

presentacio Gastro Wine Music

Una experiència gastronòmica única

El president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Salou, Josep Moreno, ha explicat que la Gastro Wine & Music esdevindrà una vetllada molt especial per als assistents. D'entrada, a partir de les 20h, els participants podran gaudir d'un primer aperitiu exclusiu, en què "es trobaran una persona tallant pernil, una altra tallant fumats o una bodega que ens ha donat l'opció de provar una costa que no pot provar ningú, com és provar un cava recent d'agulla". 

A la segona part, els deu restaurants participants i els cellers oferiran els seus productes. Els restauradors oferiran 12 tapes i 2 postres i els 22 cellers de les DO de tot el territori -2 d'ells per confirmar- oferiran els seus vins i caves de proximitat. Moreno ha destacat com una de les sensacions del públic, que "mirin on mirin, en tots els jardins de la Torre Vella hi hauran aperitius i vins que estan a prop d'aquests aperitius perquè són més afins a aquell aperitiu que hem pensant", tot això, mentre sona la música en viu. A més, hi haurà el mag House of Ilusion oferirà un espectacle de màgia de proximitat, "amb una o dues persones que aniran passejant i, mentres fan de clients, faran trucs de màgia".

Finalment, Royal Bliss oferirà una barra de cocteleria amb un espectacle acrobàtic de 15'-20' basat en còctels i malabars. I, després s'oferirà a la gent que vulgui un combinat amb una música més animada i festiva.

El preu per persona és de 45 euros i les entrades es poden adquirir a tots els restaurants que hi participen (Le Sommelier, Cook and Travel, Castillo de Javier, Mesón del Segoviano, Boquet, Xiringuito Elektra, Deliranto, La Ibense, Lunatic i El Totxo, a més de House of Ilusion o per Internet.

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: