Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de públic a l’estrena de la Mostra de Cervesa Artesana de Montblanc

Durant el cap de setmana, es van servir més de 4.000 degustacions de cervesa del territori 

Aquest cap de setmana es va estrenar amb èxit la Mostra de Cervesa Artesana, a Montblanc Aquest cap de setmana es va estrenar amb èxit la Mostra de Cervesa Artesana, a Montblanc MONTBLANC MEDIEVAL
Gastronomia ACN
Dilluns, 12 Agost 2019 19:58

El passat cap de setmana es va estrenar amb èxit la Mostra de Cervesa Artesana, que va tenir lloc davant el celler modernista. L'activitat formava part de #Safrània365, la programació de petits esdeveniments al voltant de la gastronomia i dels productes de proximitat que organitza l'Ajuntament de Montblanc. 

La mostra es va fer els vespres de divendres 9 i de dissabte 10 i va estar acompanyada de la música del DJ Energy For You. L'activitat es va pensar per a tot tipus de públic, ja que per als més petits es van proposar dos tallers que van tenir una molt bona acollida. 

Mostra de Cervesa Artesana 2

Al llarg dels dos dies es van servir més de 4.000 tastos de cervesa artesana de  productors del territori més proper: Boixets de Vimbodí i Poblet, La Montblanquina de Montblanc, Segarreta de Santa Coloma de Queralt, Les  Clandestines de Montferri i Matoll de Belianes. Es complementà amb la participació de membres de la Cooperativa Fet a la Conca, i es pogué gaudir de  degustacions ofertes per la Cansaladeria Ca la Cova de Vimbodí, i el Forn de Pa Cal Tullet de l'Espluga de Francolí i Montblanc. 

Els tastos de cervesa es feien amb uns gots commemoratius que en adquirir-los  s'acompanyaven d'una bossa de patates. 

L’estrena de la Mostra de Cervesa Artesana va servir per presentar la cervesa oficial #Safrània365, una cervesa rossa artesana elaborada per Boixets amb aigua de les Muntanyes de Prades i safrà de la Conca de Barberà. Se'n va produir una quantitat limitada i es van servir prop de 400 tastos. 

La mostra va començar cada dia a les 19h i va acabar a les 23h, per la qual cosa va servir com a activador dels restaurants de la vila a l'hora de sopar. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: