Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de l’Avellana de Riudoms acollirà per primer cop un espai gastronòmic

La Gastrofira tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 d’agost i comptarà amb una degustació de productes locals i de proximitat

Banderoles de la Gastrofira, a la 39a Fira de l'Avellana de Riudoms Banderoles de la Gastrofira, a la 39a Fira de l'Avellana de Riudoms AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Agost 2019 10:35

La 39a edició de la Fira de l’Avellana de Riudoms oferirà aquest any, com a novetat, una Gastrofira dedicada als productors locals i de proximitat, en la qual es podrà degustar productes com la coca en recapte, la llonganissa, les elaboracions amb oli d’oliva i arrossos fets amb productes d’horta, els vins i formatges de proximitat, les cerveses artesanes o els vermuts. La programació de la Gastrofira inclourà també una sèrie d’activitats gastronòmiques per a tot tipus de públic, en les quals participaran professionals de reconegut prestigi.

Els dies 9, 10 i 11 d’agost, en aquest espai s’hi realitzaran tallers familiars de cuina, showcookings, presentacions de productes, tastos comentats i vermuts musicals amb DJ’s, entre moltes altres propostes.

Durant els dies previs, es pot seguir tota la informació i novetats de la Gastrofira a les xarxes de Facebook Gastrofira i Instagram Gastrofira (@gastrofira_riudoms).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: