Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou Club del Celler Masroig rep una bona acollida

Un bon nombre d’aficionats del món del vi ja han formalitzat la seva inscripció

El Club del celler Masroig va veure la llum a principis d'aquest mes de juliol El Club del celler Masroig va veure la llum a principis d'aquest mes de juliol CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Juliol 2019 15:55

El Club Celler Masroig, que veia el llum a principis d’aquest mes de juliol, ha tingut una més que satisfactòria acollida, amb un bon nombre d’aficionats al món del vi i seguidors del celler que han formalitzat ja la seva inscripció. El club, que neix amb l’objectiu de donar a conèixer els productes del celler així com per fer difusió de la cultura vinícola, premia la fidelitat dels seus socis amb descomptes en els productes del Celler Masroig i un munt d’activitats didàctiques i lúdiques en exclusiva.
 
El Club Celler Masroig no és l’única novetat del celler aquests dies. El passat divendres 19 de juliol, es va inaugurar una nova Agrobotiga a la localitat de Tivissa, incrementant així els serveis de comerç de proximitat del celler, que ja compta amb agrobotigues a El Masroig  i La Serra d’Almos. Els socis del Club Celler Masroig poden beneficiar-se també de descomptes i promocions especials en aquesta nova Agrobotiga, ampliant així les possibilitats d’accedir a l’àmplia gamma de productes del celler.

Els beneficis del Club Celler Masroig

A més dels descomptes en els productes del Celler Masroig, aquells que ja són socis del club així com tots aquells que passaran a formar-hi part en el futur, poden beneficiar-se de tota una sèrie de prestacions. Així, aquells que ho vulguin podran disposar de la sala de tast del celler per al seu ús personal, a més de tenir accés a cursos i visites al celler en exclusiva, i passis per a fires amb descomptes especials.

Els socis compten també amb una intranet dins la web del Celler Masroig que els hi dóna accés a notícies rellevants, butlletins amb ofertes i la possibilitat de rebre assessorament tècnic personalitzat sobre els vins i els seus possibles maridatges de la mà de l’enòleg del Celler Masroig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: