Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira del Vi i del Cava a Prades es consolida amb més de 4.500 degustacions

En aquesta edició s’ha apostat com a novetat per uns tasts comentats de vins a càrrec de diferents cellers participants a la fira

En aquesta edició s’ha apostat com a novetat per uns tasts comentats de vins a càrrec de diferents cellers participants a la fira En aquesta edició s’ha apostat com a novetat per uns tasts comentats de vins a càrrec de diferents cellers participants a la fira AJUNTAMENT DE PRADES
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Juliol 2019 22:35

Aquest cap de setmana, 20 i 21 de juliol, Prades ha celebrat la VI edició de la Fira del Vi i del Cava apostant pels productes de qualitat i proximitat. La fira d’enguany ha tornat a omplir el poble d’amants del vi i del cava amb més de 4.500 degustacions servides superant les 4.000 de l’edició de l’any passat.

A la fira hi han estat presents una desena de cellers a més d’una cervesera que han estat acompanyats per més de 25 propostes gastronòmiques diferents així com parades amb productes de proximitat. Els visitants han pogut gaudir de diferents vins amb denominació d’origen Priorat, Montsant i Conca de Barberà.

tast vi Prades

Paral·lelament a la fira, en aquesta edició s’ha apostat com a novetat per uns tasts comentats de vins a càrrec de diferents cellers participants a la fira. La proposta ha estat amenitzada amb música a càrrec de Gerard Marsal.celler.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: